Widać że z jednej babki jesteście wnuki.
No tak, jakiej innej odpowiedzi z Twojej strony mogłem się spodziewać ? Nie lubisz krytyki i nie przyjmujesz jej.
Mylisz krytykę z obrażaniem.
Giordano czym cię stary zrobił?
GiordanoBruno może kiedys dostąpisz tego zaszczytu i łaskawie pozwolę ci ucałować z należną estymą moje cztery litery.Możesz nagrać film z tej niebywałego wydarzenia byś miał się czym chwalić swoim dzieciom i wnukom.
Dziękuję Wam zwolennicy dobrej zmiany, za Waszą zgodę, na tak hojnie roztrwanianie pieniędzy z naszych podatków!
P.S. Takie pytanie - dla policjantów to zaszczyt czy kara pilnować takiego domu ?
Wielkie halo robili z ośmiorniczek za niecałe 30 złotych, a tu 2 miliardy złotych rocznie i wszyscy zwolennicy mówią, że to się należy. Oj! lubią trwonić nieswoje pieniądze, jak żaden do tej pory rząd. Chce aż takiej ochrony? Niech sobie ją wynajmie. Gdyby tak nie jątrzył, to i ochrona nie byłaby potrzebna.
Pieniądze z podatków roztrwaniane były za rządów PO-PSL gościu 14:42.
14:55 - już wcześniej słyszałem o przekrętach jakich to dokonywali i co? Obecna władza nie potrafi nic zrobić w tym kierunku, a powinna winnych ukarać. ilu ukarała? Jeżeli wiesz coś na temat roztrwaniania pieniędzy za PO-PSL to jako czołowy patriota powinieneś to już dawno zgłosić do odpowiednich służb. I nie zmieniaj tematu - tematem tego wątku jest pilnowanie domu JK.
Zaszczyt czy kara dla policjantów?
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam żadnych problemów z obecną władzą. Jeśli jest taka potrzeba to policja chroni, od tego jest. Gdyby się coś stało dopiero byłoby gadania, gdzie była policja ? Jeśli chodzi o karanie poprzedników to powoli jest to realizowane, najpierw trzeba naprawić państwo, przed czym bronią się jak mogą. Dlatego trzeba skończyć reformę sądów. Ja wiem jedno, nigdy więcej rządów PO-PSL, ten syf nie może wrócić. Co do tematu wątku, są groźby, jest zakłócanie porządku to i policja ochrania. Gdyby Tobie ktoś groził lub zakłócał mir domowy sam byś poprosił o taką ochronę, czyż nie ?
5 lat obecnej władzy nie wystarczy na ukaranie? Coś przesadzasz - przecież wiecie od dawna gdzie i kogo szukać, prawda? Co do policji, to pewnie nie raz i nie dwa słyszałeś, żę policja przyjechała np za późno. A wiesz dlaczego? Bo jest ich za mało. A pilnować domu JK trzeba. Nie wierzę, że dostałbym ochronę od policji domu, nawet nie wierzę, że Ty jako zwolennik byś dostał taką ochronę.
Powinno go pilnowac 50 albo wiecej jest zbyt cennym człowiekiem dla POLSKI. Jakby nie dostawał pogrózek od popaprańcow róznej maści kodziarzy to by ochrona nie była potrzebna proste jak drut. A TERAZ DO BOJU ZDRAJCY POPIERDOLEŃCE
Ma ochroniarzy za 2 mln rocznie, czyż nie? Nie wystarczy?
Podaj może przykłady osób ukaranych.
Z tego co widzę gośiu 14:37, 14:34 i z kilku innych godzin gdzie starasz się mnie obrażać piszący z neostrady TP po twoim intelekcje jasno widać że ty byłeś miękkim ch.... robiony i nie zamierzam się bawić w zabawy jakie ty ze swoim partnerem preferujecie. Jak dla mnie to możecie się całować po czterech literach ile wam się podoba, tylko zostańcie z tym w domu i nie obnoście się z tym po ulicy na lewo i prawo.
TY MASZ ROZDWOJENIE JAZNI? RAZ PISZESZ JAKBYS BYŁ POJEBANY A RAZ DO RZECZY