Caly pluton policji pilnuje jednego malego.Paranoja.
Jeżeli ktoś mnie obraża to nie zamierzam być dłużny i czasem mnie ponosi, ale jestem tylko człowiekiem :)
Wstałeś widzę z popiołów, po spaleniu na stosie za głoszenie nauk sprzecznych z chrześcijańskimi dogmatami. Nie pomylił ci się nick? chociaż wielu miejscowych chrześcijan w miłości bliźniego, chętnie by wróciło do tej tolerancyjnej praktyki miłości bliźniego.
Tak to wyglada; kodziarze robia akcje pod domem JK dzwonia do tvn i umawiajasie na godzine -powstaje materiał
Chciałem nick ciemniak12 ale był zajęty :))
Zawsze możesz przejść na Santa Subito
Jak moźna w nie zaprosić do środka, tylko kazać czekać przed furtką. A gdzie oni załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne? Jest toi toi ?
17;35 O JEJ A JA CI MOWIE SPIERDALAJ MŁOTKU
Muszę przyznać, że jestem zbulwersowany, dlaczego przy tej posesji dyżurują tylko zwykli policjanci z Prewencji, a nie Antyterroryści. Jakieś chyba lekkie niedopatrzenie;-)))Każdy poseł powinien mieć taką ochronę. Jak szaleć, to szaleć. Kto bogatemu zabroni?;)))
NASTEPNY LALUŚ ON JEST ZBULWERSOWANY OJEJ
A ja to lubię jak się inteligencja z PIS wypowiada, taki swojski klimat jak podczas wizyty na wsi obok wielkiej świniarni.
19:13. Spróbuj znaleźć w jakimś słowniku słowo "sarkazm"i choć mam wątpliwości, że cokolwiek zrozumiesz, ale postaraj się.
Masz swoiste poczucie sarkazmu i chyba tylko ty go rozumiesz. Zezwierzęcenie widoczne we wpisach trudno nazwać sarkazmem.
Nie obrażaj zwierząt i może nie czytaj już forum, bo i tak tracisz czas bezproduktywnie. O twoim pisaniu nawet nie mówmy.
Krawężniki, stoją też pod ambasada USA, jakby takie mocarstwo nie mogło samo się chronić w biednej Polsce, i też za nasze podatki.
Dziwne bo poza protestami nie widzę tam policji a każda ambasada USA ma własną ochronę.
Ale tu Niuniusiów jeden wrazliwszy od drugiego
Gdyby ta tak zwana opozycja w postaci PO i N miała normalnych, mądrych członków, nie musieli by pilnować.Widząc do czego są zdolni to tych 18 to nie za wiele.