Za to w PISie same mądre CZŁONKI:)))
W Radio Ostrowiec też naczelna w wiadomościach donosiła za TVN 24 o całodobowej ochronie w pobliżu domu Jarosława Kaczyńskiego. TVN przeprowadził w tym temacie małe śledztwo.
Niech pilnują to nasze słońce narodu
Generała na wojnie tez sie pilnuje. Rzecz normalna. Tyle razy gosciowi grozono śmiercią wiec musi miec ochrone. Poza tym gość nadaje tempo wszystkim pracom. Ma świetne wyczucie sytuacji,genialny strateg. Powinien byc chroniony jak zrenica w oku! Już dawno probowali na niego haki znalezc. Jakby miał konto to by mu wpłacili kilka milionow a potem by mowiono jaki to ma duzy majatek, gdyby miał dzieci to by probowano na sile zalatwic im prace w roznych "nieciekawych" firmach aby potem mowic rozne złe rzeczy. A ze nie mają jak sie do niego doczepic to Kaczynski im spędza sen z powiek. Dla mnie gość ma jaja! Przynajmniej jak sie wypowiada to zrozumiale i sensem, nawet ma.poczucie żartu i dystansu do siebie.
Oczywiśce gosciu 21:01 dlatego hordy wściekłych wilków ciągle szczerzą kły gotowe do skoku.
Policja pod nadzorem wiadomo kogo śledzi każdy krok Kaczyńskiego. To opcja ufaj i kontroluj ze strony koalicjanta PISu. Mają rację. Nic nie zrobi bez wiedzy szefa MSW.
Rzadko wpisuje jakies komentarze czy uwagi na forum. Wiecej czytam posty niz zabieram głos. Ale tutaj musze powiedziec, ze dla mnie Kaczynski jest ok. Nie mozna mu zarzucic ze nie dba o interes Polski i Polaków. Kiedys nawet Kidawa w przyplywie szczerosci powiedziała na wizji, ze Kaczyńskiemu zależy tylko na Polsce! Oczywiscie, tak jakby panu Macronowi nie zależało na Francji,albo Angeli Merkel.na Niemczech. Ze dba i walczy aby uniezaleznic Polske od Rosji w sferze gazu to rzecz ktora nie powinna podlegać dyskusji. Walczy by dogonić kraje starej 15-tki. I mimo wielu pomyj na niego wylewanych i tak jest mocno opanowany!
Czemu nie uniezależni od rosyjskiego węgla?
Gaz, to biznes Amerykanów. Gazoport będzie przyjmował drogi gaz łupkowy z USA.
Starej Europy nie dogoni podnosząc podatki. Psioczył na Tuska a PIS utrzymuje wysoki VAT.
Nie jest konsekwentny w niczym poza centralizacją władzy jak w PRL.
Jest patologicznym przywódcą dla którego władza sama w sobie jest celem więc jej nie odda.
Teraz niewiem, ale parę lat temu byli, chyba jeszcze za po, pomyślałem że teraz też, sorki.
Dla mnie bardzo mądry czlowiek. Stawia Polske zawsze na pierwszym miejscu. Przywrocił honor tym ktorzy zgineli z czerwoną zarazą. Dzieki tym bohaterom dziś my zyjemy w wolnej Polsce. Niestety są ciagle i tacy co patrzą aby to wszystkie co polskie rozprzedać. Jak Grecja ktora oddała wszystko w rece Niemiec. Sa niewolnikami we wlasnym kraju. Lotniska, firmy komunalne,wodociagowe itd sa w niemieckich rekach.
Funkcjonariusz SKW Jacek Spyrka (wczesniej WSI i WSW). Był w srebrna Nowogrodzka klub Ronina inst. Lecha Kaczyńskiego i vce prezes nfos. Dużo nagrywal. Odwołany po cichu. W SKW nadal. Jego ojciec Hipolit spyrka - dyr dep w ministerstwie przemysłu w czasach stalinizmu.