Inteligentni ludzie słuchali Sasina - dwa dni temu mówił, że cmentarze będą otwarte
Sami wybraliście taki rząd, do siebie pretensję
Ciemny pisoski lud wzystko kupi
W biedronkach lidlach innych kauflandach itd. niema koronawirusa ale na cmentarzach jest mimo że to przestrzeń otwarta.Co oni wyprawiają to sie w glowie niemieści...
Zmarli nie oczekują wizyt raz w roku. Lans juz nie jest w modzie. Nie pójdziesz dzisiaj , to pójdziesz jutro. Właściwie to po ca tam idziesz, przecież nie było cie, przez co najmniej rok. Zapomniałeś o nich???, a tak cie kochali !
Zapaliłem znicze wirtualnie na Grobonet Ostrowiec Św.
tobie 17:31 cos przyjebalo w dekiel czy mi sie wydaje? piszesz jak podlączony...:)
Chodzi o to że w marketach pomieszczania zamkniete jest ok.niezamykaja ich a cmentarze juz nie mimo ze to przestrzeń otwarta i o wiele bezpieczniej .Czyli co myśl baranie:)....dalej ci niepodpowiem...
Założysz się, że w Biedronkach też są 17:24 ? Niedługo być może się dowiesz.
Ja to chyba jutro jadę po choinkę po chuj wie co do grudnia wymyślą.
Moze odnies sie do powyzszego glosu, a nie bedziesz pierdolil o choinkach
No przecież odniosłem się, jak PIS czemuś zaprzecza to nigdy nie wiadomo co im po głowie chodzi.
Człowieku w całej Europie podejmowane są podobne działania a Ty się PIS'u uczepiłeś bo tak Ci wygodnie.
a ty 17:42 kup sobie moze juz wyprawkę jak tak sądzisz że mysli o choinkach a ku...o czym ma mysleć...?
O tym ,że jest popierdolony. Zmarli nie oczekują wizyt raz w roku. Nie pójdziesz dzisiaj , to pójdziesz jutro. Właściwie to po ca tam idziesz, przecież nie było cie, przez co najmniej rok. Zapomniałeś o nich???, a tak cie kochali !
Dlaczego TVP ramię w ramię z lewactwem TVN i POLSAT nie podejmuje dyskusji, a dziennikarze niezależni Sumliński, czy jak ostatnio Braun są wypraszani ze studia telewizyjnego bo pokazali okładke książki fałszywa pandemia? większość dziennikarzy boi sie o ciepłe posadki, przyczyniają się do utylizacji też własnych rodzin.
http://img.liczniki.org/20201031/FB_IMG_1604074532269-1604171839.jpg