Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

Ilość postów: 30 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „2+1 - salon - ul. Sienkiewicza”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: 2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

bla, bla ,bla i tak dalej...takich wątków o fryzjerach jest na forum mnóstwo,po co następny?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_mia
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

A JA terz tam bylam caly ten SEBASTIAN psuie im wizerunek salonu.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_NINA
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

ale głupoty pieprzycie nie macie większych zmartwień

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

To czekaj sobie i 4, ale nie tutaj!

Wynocha fryzjeromaniaczki:P

• w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

czytam te posty i zal mi was czy ludzie w ostrowcu sa az tak niedoje**ni???dziewczyna chce sie dowiedziec czegos na temat salonu a wiekszosc osob ktore sie wypowiadaja napewno w nim nigdy nie byla. zasmiecacie tylko watek, jesli ktos chce czekac na fryzjera kilka miesiecy to jego sprawa i nie macie prawa go krytykowac

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Gość_uuuu
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

hmmmm co za watek!!!!!Tylko że mało kto wie jak wyrafinowaną i fałszywą osobą jest ta cała pani Kasia.

• w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Gość_X
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

ja osobiście nie polecam tego salonu ,obcięcie jest fajne ale kolor poniżej krytyki,malowanie średniej długości włosów 160 zł,miałam już trochę odrostów i balejaż jasny i ciemny blond,zdecydowałam się na zrównanie koloru pod swój naturalny ciemny popielaty blond,odrosty wyszły ryże paskudne z poświatą czerwoną,po kontakcie z jedną fryzjerką z tego salonu usłyszałam że to tak powinno być bo farba super a ja jestem daltonistką,cóż jak za te pieniądze oczekiwałabym lepszego efektu i przede wszystkim lepszego podejścia do klijenta

Gość_kinga
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

a ja jestem mile zaskoczona,dziś wybrałam się porozmawiać już osobiście z Panią która robiła mi włosy i pomimo powiedzmy rozbieżności zdań Pani kulturalnie ,rzeczowo porozmawiała i zaproponowała poprawienie włosów ,jestem umówiona na jutro,widać istnieją jeszcze fryzjerki które mają na uwadze dobro klijenta,moimi włosami zajmowała się Pani Agnieszka,tam pracuje jeszcze Pani w ciemnych włosach nieznam imienia to tej Pani do zaistniałej sytuacji nie mieszam,a przez tel daltonizm wmawiała mi Pani Katarzyna:)Pani Kasi przydałoby się popracować nad kulturą osobistą

Gość_kinga
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

skoro to nie pani Kasia zajmowała się twoimi włosami dlaczego zadzwonilaś do niej a nie do tej ktora robiła ci włosy,przecież kazda z tych pan ma odrebny numer telefonu.a tak na marginesie to ty zachowałas sie niekulturalnie bo takich spraw nie zalatwia sie telefonicznie i na dodatek wystawiasz opinie osobie ktora nie miala nic wspolnego z twoimi wlosami!!!!!!!!!!Dziewczyno kto cie do tego upowaznil i komu brakuje kultury osobistej co???????????

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Dokładnie o to samo chciałam zapytać?

qbaaa
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

Dla mnie chore jest jechanie po jednej fryzjerce mając pretensje do drugiej o zepsucie fryzury. Takie rzeczy to chyba tylko w Ostrowcu. Na tym forum nic sie nie dowiesz, bo w każdym wątku pisze konkurencja albo właściciel, albo jedno i drugie. Czy to o fryzjerkach, klubach dla dzieci, barach, kurde nawet o ekspedientkach. I się opluwaja nawzajem, w przedszkolu było lepiej bo przynajmniej jak ktoś do kogoś coś miał to mu przywalił jawnie a nie robił podchody na forum regionalnym. Teraz babki powinny podać swoją wersje wydarzeń ale koniecznie z nazwiskiem klientki, która ich jutro odwiedzi :) Przynajmniej będzie sprawiedliwie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

P. Kasia ma nierówno pod sufitem i ci co ja znają, doskonale to wiedza. I tak koleżankę łagodnie potraktowała, ciesz sie, ze nie doszło do rekoczynu :) krytyki panie tez nie potrafią przyjmować co widać po tych wpisach. Poza tym, kobieta miała prawo sie wypowiedzieć, ze nie jest zadowolona, skoro ktoś prosi o opinie

• w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Gość_Dagmara
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 94

a co do pana Sebastiana to dla mnie wizyta u niego to CZYSTY SEX!!!!!!!!!!!!

Gość_XXX
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 95

byłam włosy mam poprawione ,jestem bardzo zadowolona,Pani Agnieszka widać nie robi na sztuke tylko zalezalo jej na tym zeby klijent wyszedl zadowolony, wiec ja tej Pani serdecznie dziekuje i wbrew temu co tu niektorzy prubuja mi wmawiac ja ta Pania polecam!!!pozatym jest bardzo miła osobą,a co do tego dlaczego pisałam o Pani Kasi (bo sie niektorzy dziwia)tak trudno zrozumiec ze tylko do niej miałam nr tel i dlatego z nia sie kontaktowalam,gdyby sie nie zaczeła rzucac pewnie bym o niej nie wspomniala bo i po co,do goscia z 22:58 ja nie napisałam ze mi fryzjerka zepsuła fryzure tylko ze mi farba zle przyjela a na to fryzjer akurat wplywu niema,(no coz moze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem)chcesz znac moje nazwisko a imienia swojego nie masz odwagi napisac??:)ja osobiscie jestem pod wrazeniem postawy Pani Agnieszki oby wiecej takich fryzjerow,ona w przeciwienstwie do PAni KAsi nie chciala mi wmawiac daltonizmu

Gość_kinga
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

klient- przez jedno i krótkie mądra kobieto !!

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość_mexx
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

witam, mógłby ktoś wreszcie napisać o pracy fryzjerek z tego salonu?chodzi mi głównie o fryzury ślubne

Gość_aga
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

Chyba jak się bierze ślub to się wie wcześniej. skoro mozna zamówić salę i księdza to mozna tez fryzjera, jak komus zalezy na konkretnym

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 107

CZY KTOŚ Z WAS ORIENTUJE SIĘ JAKA JEST TAM CENA BALEJAGE I JAK ODLEGŁE SĄ TERMINY..?

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 17 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę