bla, bla ,bla i tak dalej...takich wątków o fryzjerach jest na forum mnóstwo,po co następny?
A JA terz tam bylam caly ten SEBASTIAN psuie im wizerunek salonu.
ale głupoty pieprzycie nie macie większych zmartwień
To czekaj sobie i 4, ale nie tutaj!
Wynocha fryzjeromaniaczki:P
czytam te posty i zal mi was czy ludzie w ostrowcu sa az tak niedoje**ni???dziewczyna chce sie dowiedziec czegos na temat salonu a wiekszosc osob ktore sie wypowiadaja napewno w nim nigdy nie byla. zasmiecacie tylko watek, jesli ktos chce czekac na fryzjera kilka miesiecy to jego sprawa i nie macie prawa go krytykowac
hmmmm co za watek!!!!!Tylko że mało kto wie jak wyrafinowaną i fałszywą osobą jest ta cała pani Kasia.
ja osobiście nie polecam tego salonu ,obcięcie jest fajne ale kolor poniżej krytyki,malowanie średniej długości włosów 160 zł,miałam już trochę odrostów i balejaż jasny i ciemny blond,zdecydowałam się na zrównanie koloru pod swój naturalny ciemny popielaty blond,odrosty wyszły ryże paskudne z poświatą czerwoną,po kontakcie z jedną fryzjerką z tego salonu usłyszałam że to tak powinno być bo farba super a ja jestem daltonistką,cóż jak za te pieniądze oczekiwałabym lepszego efektu i przede wszystkim lepszego podejścia do klijenta
a ja jestem mile zaskoczona,dziś wybrałam się porozmawiać już osobiście z Panią która robiła mi włosy i pomimo powiedzmy rozbieżności zdań Pani kulturalnie ,rzeczowo porozmawiała i zaproponowała poprawienie włosów ,jestem umówiona na jutro,widać istnieją jeszcze fryzjerki które mają na uwadze dobro klijenta,moimi włosami zajmowała się Pani Agnieszka,tam pracuje jeszcze Pani w ciemnych włosach nieznam imienia to tej Pani do zaistniałej sytuacji nie mieszam,a przez tel daltonizm wmawiała mi Pani Katarzyna:)Pani Kasi przydałoby się popracować nad kulturą osobistą
skoro to nie pani Kasia zajmowała się twoimi włosami dlaczego zadzwonilaś do niej a nie do tej ktora robiła ci włosy,przecież kazda z tych pan ma odrebny numer telefonu.a tak na marginesie to ty zachowałas sie niekulturalnie bo takich spraw nie zalatwia sie telefonicznie i na dodatek wystawiasz opinie osobie ktora nie miala nic wspolnego z twoimi wlosami!!!!!!!!!!Dziewczyno kto cie do tego upowaznil i komu brakuje kultury osobistej co???????????
Dokładnie o to samo chciałam zapytać?
Dla mnie chore jest jechanie po jednej fryzjerce mając pretensje do drugiej o zepsucie fryzury. Takie rzeczy to chyba tylko w Ostrowcu. Na tym forum nic sie nie dowiesz, bo w każdym wątku pisze konkurencja albo właściciel, albo jedno i drugie. Czy to o fryzjerkach, klubach dla dzieci, barach, kurde nawet o ekspedientkach. I się opluwaja nawzajem, w przedszkolu było lepiej bo przynajmniej jak ktoś do kogoś coś miał to mu przywalił jawnie a nie robił podchody na forum regionalnym. Teraz babki powinny podać swoją wersje wydarzeń ale koniecznie z nazwiskiem klientki, która ich jutro odwiedzi :) Przynajmniej będzie sprawiedliwie.
P. Kasia ma nierówno pod sufitem i ci co ja znają, doskonale to wiedza. I tak koleżankę łagodnie potraktowała, ciesz sie, ze nie doszło do rekoczynu :) krytyki panie tez nie potrafią przyjmować co widać po tych wpisach. Poza tym, kobieta miała prawo sie wypowiedzieć, ze nie jest zadowolona, skoro ktoś prosi o opinie
a co do pana Sebastiana to dla mnie wizyta u niego to CZYSTY SEX!!!!!!!!!!!!
byłam włosy mam poprawione ,jestem bardzo zadowolona,Pani Agnieszka widać nie robi na sztuke tylko zalezalo jej na tym zeby klijent wyszedl zadowolony, wiec ja tej Pani serdecznie dziekuje i wbrew temu co tu niektorzy prubuja mi wmawiac ja ta Pania polecam!!!pozatym jest bardzo miła osobą,a co do tego dlaczego pisałam o Pani Kasi (bo sie niektorzy dziwia)tak trudno zrozumiec ze tylko do niej miałam nr tel i dlatego z nia sie kontaktowalam,gdyby sie nie zaczeła rzucac pewnie bym o niej nie wspomniala bo i po co,do goscia z 22:58 ja nie napisałam ze mi fryzjerka zepsuła fryzure tylko ze mi farba zle przyjela a na to fryzjer akurat wplywu niema,(no coz moze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem)chcesz znac moje nazwisko a imienia swojego nie masz odwagi napisac??:)ja osobiscie jestem pod wrazeniem postawy Pani Agnieszki oby wiecej takich fryzjerow,ona w przeciwienstwie do PAni KAsi nie chciala mi wmawiac daltonizmu
klient- przez jedno i krótkie mądra kobieto !!
witam, mógłby ktoś wreszcie napisać o pracy fryzjerek z tego salonu?chodzi mi głównie o fryzury ślubne
Chyba jak się bierze ślub to się wie wcześniej. skoro mozna zamówić salę i księdza to mozna tez fryzjera, jak komus zalezy na konkretnym
CZY KTOŚ Z WAS ORIENTUJE SIĘ JAKA JEST TAM CENA BALEJAGE I JAK ODLEGŁE SĄ TERMINY..?