Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

Ilość postów: 142 | Odsłon: 31819 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: 2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

Do Kasi z 2+1 niestety tak długo się czeka. Zapełnione terminy na dwa miesiące do przodu.

Jest rewelacyjną fryzjerką i dlatego taka zazdrość na forum

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zazdrość?Jaka zazdrość?!?Dla mnie jako klientki,która chce podciąć włosy czekanie 2 m-ce to nie normalne jest raczej.Chciałam obciąć się tam raz,zobaczyć czy faktycznie taka rewelacyjna,ale nie mam zamiaru tyle czekać.Mnóstwo jest w ostr fryzjerek,z których jestem zadowolona,i nie będę tyle czekać,bo zarosnę jak małpa

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale głupoty pieprzycie nie macie większych zmartwień

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kasia ma stałe klienkti które przychodza regularnie, nawet co tydzien w piatek czy sobote zeby sie uczesać. Jest rewelacyjną fryzjerką. Chodze do niej od lat i zawsze jestem zadowolona. Zapisuje sie od razu na kolejną wizyte za dwa miesiace bo za ten czas wymagają kolejnego podcięcia. Za kolor 130 zł to nie jest dużo. Nikt nie zrobił mi srebrnego blondu takiego jak Kasia. Nawet Mariola, która wg mnie jest beznadziejna.

Sebastian też jest super. Szczególnie na męskie cięcia.

Za krótką fryzurę ślubna zapłaciłam 60 zł. I byla cudna, wszyscy pytali gdzie sie czesałam.

Gość_Magda
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no to super! Ale co nas to obchodzi?!?!?!?

Nie każdy trzyma się fryzjerki, którą lubi, bez oczerniania innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

O matko, jacy ludzie są, ja wole poczekać 2 miesiące i mieć dobrą fryzurę, a nie chodzić do przypadkowego fryzjera i wyglądac fatalnie. Bo trzeba nie tylko dobrze ciać ale jeszcze wiedzieć komu jest w jakiej fryzurze ładnie.

A jak ktoś jest zadowolony ze swojego fryzjera to nie ma problemu i tyle.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 106

Odp.: 2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

I ok:-)

Nie czekaj i nie pisz głupot :-DDD

Jest dobrą fryzjerką i to sie jej chwali:-))))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

CZY KTOŚ Z WAS ORIENTUJE SIĘ JAKA JEST TAM CENA BALEJAGE I JAK ODLEGŁE SĄ TERMINY..?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 109

jesli co wam wyskaoczy, dziewcyzny przychodza nawet w niedzielę, nie ptrzesadzajcie, są bardzo ugodowe,

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 63

2 mce do fryzjera? rany boskie ja bym tyle nie czekała...wchodze i czekam na swoja kolej jak chce dzis ton dzis mam skorzystac a nie za pare miesiecy no co wy ostr to nie wawa zeby tyle czekac a wybor jest....no chyba ze paniusie sa no to sie czeka jak nie zalezy na czasie ale mnie osobiscie szlak byb trafił

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A mnie by szlag trafił jakbym przyszła do fryzjera i miala siedziec w kolejce, umawiam się na godzinę i siadam na fotel. Ale faktycznie jest tyle salonów, ze każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

ja osobiście nie polecam tego salonu ,obcięcie jest fajne ale kolor poniżej krytyki,malowanie średniej długości włosów 160 zł,miałam już trochę odrostów i balejaż jasny i ciemny blond,zdecydowałam się na zrównanie koloru pod swój naturalny ciemny popielaty blond,odrosty wyszły ryże paskudne z poświatą czerwoną,po kontakcie z jedną fryzjerką z tego salonu usłyszałam że to tak powinno być bo farba super a ja jestem daltonistką,cóż jak za te pieniądze oczekiwałabym lepszego efektu i przede wszystkim lepszego podejścia do klijenta

Gość_kinga
      Zgłoś
      Odpowiedz

bzdury bzdury i same oszczerstwa.obłuda i jakas chora zazdrosc przemawia przez niektore osoby.w tym miescie jest duzo zakladow i kazdy ma swoj rozum i nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do tej czy do innej fryzjerki!!!!!!!!!!!!!!!!umiecie tylko plotkowac i nic poza tym!!!!!!!!!!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak bzdury chętnie załącze zdjęcie żeby te "bzdury"pokazać,oczywiście że nikt nie zmusza ale jeśli wybiera się fryzjera i nie jest się zadowolonym to chyba można swoją opinie wyrazić??no więc jeśli każdy ma swój rozum to faktycznie lepiej iść gdzieś gdzie nie będzie porażki,a to nie są plotki tylko fakty!!!!!!

Gość_kinga
          Zgłoś
          Odpowiedz

WIEC ZALACZ Z CHECIA POPATRZYMY I WTEDY SIE PRZEKONAMY CZY SA TAKIE KIEPSKIE

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

slyszalas kiedys o REKLAMACJI???????????zawsze mozesz skorzystac z tej opcji

Gość_Zuza
              Zgłoś
              Odpowiedz

no wyobraz sobie ze mi teraz mowi Pani fyzejrka ze jestem daltonistka wiec na reklamacje nie ma co liczyc,ja rozumie ze moze czasem cos nie wyjsc tylko widac nie kazdy potrafi sie do bledu przyznac

Gość_kinga
                Zgłoś
                Odpowiedz

a probowalas reklamowac,masz takie prawo

Gość_Zuza
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę