nie wierze, ze ktora z dziewczat by tak powiedziala, pomylilas salony, to dziewczyny o dużej klasie !!!
ja do tych fryzjerek chodze od lat i na strzyzenie i na koloryzacje i nigdy mnie cos takiego nie spotkalo.zaczelam jeszcze jak byly w salonie EWA wiec juz minelo pare dobrych lat.coz czlowiek jest tylko czlowiekiem i kazdy moze sie kiedys pomylic nawet lekarz
ja z obciecia jestem bardzo zadowolona jak juz napisalam,tylko kolor pozostawia wiele do zyczenia i podejscie jednej z fryzjerek z tego salonu jest chore ,ze stara sie wmawiac ze tak mialo byc,jutro tu do galerii zalacze fotke:)
mój mąż tam był, umówił sie na daną godzinę i jak przyszedł to kazały mu czekac 45min, oczywiście wyszedł - chyba każdy facet zrobiłby to samo:)
a ja jestem mile zaskoczona,dziś wybrałam się porozmawiać już osobiście z Panią która robiła mi włosy i pomimo powiedzmy rozbieżności zdań Pani kulturalnie ,rzeczowo porozmawiała i zaproponowała poprawienie włosów ,jestem umówiona na jutro,widać istnieją jeszcze fryzjerki które mają na uwadze dobro klijenta,moimi włosami zajmowała się Pani Agnieszka,tam pracuje jeszcze Pani w ciemnych włosach nieznam imienia to tej Pani do zaistniałej sytuacji nie mieszam,a przez tel daltonizm wmawiała mi Pani Katarzyna:)Pani Kasi przydałoby się popracować nad kulturą osobistą
skoro to nie pani Kasia zajmowała się twoimi włosami dlaczego zadzwonilaś do niej a nie do tej ktora robiła ci włosy,przecież kazda z tych pan ma odrebny numer telefonu.a tak na marginesie to ty zachowałas sie niekulturalnie bo takich spraw nie zalatwia sie telefonicznie i na dodatek wystawiasz opinie osobie ktora nie miala nic wspolnego z twoimi wlosami!!!!!!!!!!Dziewczyno kto cie do tego upowaznil i komu brakuje kultury osobistej co???????????
bo to ta Pani mi zapisywała wizyte??i tylko do niej miałam nr tel??i przy zapisywaniu PAni Kasia mówiła że działaja wspolnie ,a pozniej dopiero twierdzila ze kazdy pracuje na swoje konto,pozatym gosciu podpisz sie imieniem..odwagi brak??
ludzie , takie sprawy załatwiajcie miedzy soba a nie na forum, opanujcie sie naprawde po co wyciagac takie dziwne historie.
a jeszcze do gościa z 20:26 jeśli dostajesz nr tel żeby umówić wizytę i dzwonisz ze kolor jest nie do przyjęcia i chcesz się umówić na poprawienie to co w tym niekulturalnego?????
slepa bylas po zakonczeniu zabiegu ,co wtedy nie mialas odwagi powiedziec ze kolor ci nie pasuje??????????????
DO PANI KINGI.JESLI NIE JESTES W PELNI POINFORMOWANA TO NIE PISZ BZDUR A JA NIE MAM TU NIC DO UKRYCIA BO W KAZDEJ CHWILI MOZNA SPRAWDZIC KTO I SKAD PISZE A AKURAT PANI NIE MUSZE SIE PRZEDSTAWIAC.JAK DLA MNIE TO TO CO TU PISZESZ ROBISZ KOBIETO CELOWO I CHYBA MASZ PROBLEM SAMA ZE SOBA ALBO NIE TYLKO!!!!!!!!!!!JA CHODZE TAM,CHODZILAM I CHODZIC BEDE BO TO MOJ WYBOR A TY POSZLAS RAZ JESTES NIEZADOWOLONA WIEC WIECEJ RAZY TAM NIE CHODZ I NIE KRYTYKUJ KOGOS KOGO NIE ZNASZ.KTO POD KIM DOLKI KOPIE TEN SAM W NIE WPADA CHYBA ZNASZ TO POWIEDZENIE,A WOGOLE TO MIAŁO BYC ZDJECIE I CO???????????????????????
no przeciez nikt Ci nie broni chodzic,a skad wiesz ze bylam tam raz??dobrze poinformowana jestes :)śmieszne jest Twoje zachowanie,krytyka kogos boli??no niestety zdjecie sie niechce dodac,a problem to mam owszem na głowie ale jutro zniknie:)a niby jaki jest ten moj cel oswiec mnie Pani wszystko wiedzaca
do 22:40 po zabiegu to nie było tak tragicznie ale po pierwszym myciu włosów to masakra
Dla mnie chore jest jechanie po jednej fryzjerce mając pretensje do drugiej o zepsucie fryzury. Takie rzeczy to chyba tylko w Ostrowcu. Na tym forum nic sie nie dowiesz, bo w każdym wątku pisze konkurencja albo właściciel, albo jedno i drugie. Czy to o fryzjerkach, klubach dla dzieci, barach, kurde nawet o ekspedientkach. I się opluwaja nawzajem, w przedszkolu było lepiej bo przynajmniej jak ktoś do kogoś coś miał to mu przywalił jawnie a nie robił podchody na forum regionalnym. Teraz babki powinny podać swoją wersje wydarzeń ale koniecznie z nazwiskiem klientki, która ich jutro odwiedzi :) Przynajmniej będzie sprawiedliwie.
UWAZAJ COBYS JUTRO NIE WYGLADALA GORZEJ JA BYM SIE BAŁA NA TWOIM MIEJSCU:-)
nikogo nic nie boli KOBIETO A TY POPROSTU LUBISZ CHYBA PLOTKOWAC.TAKIE JEST MOJE ZDANIE.