forum jest miejscem dyskusji i wymiany informacji,cała sytuacja z plotkami nie ma nic wspolnego,bo nie pisze ze ktos tam byl podobno i podobno nie zadowolony,ja nie musze nikogo krytykowac bo akurat Pani która mi włosy malowała jutro mi poprawi ,wiec podstaw do krytyki niema,wrecz przeciwnie,a Pania Kasie owszem krytykuje za bezpodstawne naskakiwanie na kogos,dla mnie temat jest zamkniety
To super salon,mila, fachowa obsługa i jesli ktos ma ochote moze sprobowac:-)dodam ze pan Sebastian tez ma talent i dobrze modeluje damskie fryzurki i jest w tym co robi dobry.Polecam ten Saloln!!!!!:-)
P.Dagmaro czy zna pani osobiscie ta pania ze tak sie pani o niej wypowiada??????????????wydaje mi sie ze ktos pytał o opinie na temat salonu a nie o ocenianie osob ktore tam pracuja!!!!!!!!Ludzie po ile wy macie lat i jak sie zachowujecie??????????.WSTYD I NIC WIECEJ!!!!!!!!!!ZANIM OCENISZ KOGOS OCEN SAM SIEBIE!!!!!!!!!!ZAL CZYTAC CO TU WYPISUJECIE!!!!!!!!!!!
a co do pana Sebastiana to dla mnie wizyta u niego to CZYSTY SEX!!!!!!!!!!!!
byłam włosy mam poprawione ,jestem bardzo zadowolona,Pani Agnieszka widać nie robi na sztuke tylko zalezalo jej na tym zeby klijent wyszedl zadowolony, wiec ja tej Pani serdecznie dziekuje i wbrew temu co tu niektorzy prubuja mi wmawiac ja ta Pania polecam!!!pozatym jest bardzo miła osobą,a co do tego dlaczego pisałam o Pani Kasi (bo sie niektorzy dziwia)tak trudno zrozumiec ze tylko do niej miałam nr tel i dlatego z nia sie kontaktowalam,gdyby sie nie zaczeła rzucac pewnie bym o niej nie wspomniala bo i po co,do goscia z 22:58 ja nie napisałam ze mi fryzjerka zepsuła fryzure tylko ze mi farba zle przyjela a na to fryzjer akurat wplywu niema,(no coz moze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem)chcesz znac moje nazwisko a imienia swojego nie masz odwagi napisac??:)ja osobiscie jestem pod wrazeniem postawy Pani Agnieszki oby wiecej takich fryzjerow,ona w przeciwienstwie do PAni KAsi nie chciala mi wmawiac daltonizmu
nie tlumacz sie dziewczyno bo co to wszystko kogos obchodzi,a moze sumienie ruszylo co??????
jak Cie nie obchodzi to po jaka cholere czytasz??:)
czytajac to wszystko zastanawia mnie poziom intelektualny tych osób , oczywiscie tych zawistnych i czepliwych.
witam, mógłby ktoś wreszcie napisać o pracy fryzjerek z tego salonu?chodzi mi głównie o fryzury ślubne
Chodzę od wielu lat do pani Kasi i jestem bardzo zadowolona z jej usług. Fryzury są pomysłowe i wytrzymałe.
Chyba jak się bierze ślub to się wie wcześniej. skoro mozna zamówić salę i księdza to mozna tez fryzjera, jak komus zalezy na konkretnym
Salon na dole Sienkiewicza tuż za zakrętem na osiedle na Skarpie.Pracują na kosmetykach Lorela.Miła obsługa i ceny nie jakieś przesadzone.No i nawet mają niezłego pana fryzjera:)
No pan fryzjer faktycznie niczego sobie :)
Czy wie ktoś jaka jest cena upięcia włosów na studniówkę (chociaż mniej- więcej)? Umówiłam się do Pani Kasi (od lat obcinam u niej włosy i jestem bardzo zadowolona).
TRZEBA MIEC TUPET ZEBY SAMEMU O SOBIE PISAC SAME SUPERLATYWY,