Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

Ilość postów: 142 | Odsłon: 31818 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: 2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

Strach tu pisać bo jak się kogoś pochwali to od razu ktoś odpowie (może konkurencja:D ), że się sobie robi reklamę, jak się zjedzie też źle bo tu na pewno konkurencja. I bądź człowieku mądry i napisz, żeby nie było na właściciela salonu albo konkurencję :D

Do przedmówcy: Jestem klientem w co pewnie nie uwierzysz bo zamierzam pochwalić, ale to pewnie dlatego, że jesteś konkurencją i nic innego nie napiszesz w trosce o własny interes :D

Czeszę się od lat u Pani Kasi i jestem bardzo zadowolona. Z tego co wiem to bardzo często jeździ na szkolenia, a nie tak ja inni bazuje na wiedzy zdobytej w szkole. Potrafi dobrać fryzuję, nie muszę grzebać bo gazetach i zastanawiać się w czym byłoby mi dobrze. Większość fryzjerów unika takiej odpowiedzialności i strzyże na jedno kopyto. Cieszę się że do niej trafiłam bo chyba do śmierci strzygli by mnie na "kacapkę" :/

Betii
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 118

Odp.: 2+1 - salon - ul. Sienkiewicza

bardzooo polecam .. bez obaw mozecie isc do kazdej dziewczyny ktora tam pracuje bez zadnych obaw ze jak zejdziesz z fotela to sie przestaszysz;))

Gość_Ola
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja polecam Panią Agnieszkę i Kasie u P.Sylwii jeszcze nic z włosami nie robiłam ale z tego co widzę jak jestem w salonie to też jest dobrą fryzjerką. od ponad pół roku umawiam się z Agnieszką bo Kasia nie ma wolnego terminu i tak już chyba zostanę stałą klientką Agnieszki:) ogólnie to już obcinam się w tym salonie około roku także mogę z czystym sumieniem polecić go

Gość_Gość 184
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie ma takigo tłoku to tylko samoreklama a do profesjonalizmu to jeszcze brakuje .po prostu nie ma dużego wyboru salonów ale może ktoś wpadnie na pomysł i otworzy pod dobra marką

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ciekawe że jak pójdziesz się zapisać do Kasi to dostaniesz termin za ok 2-3miesiace. Ale pewnie specjalnie to robi, żebyś myślała, ze się sama reklamuje:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja dziękuje za tak odległe terminy

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

I tak baby pokłóciły się o fryzjera :) A zdanie >ja chodzę do pani .... od lat i jestem bardzo zadowolona< powtarza się w co drugim poście. Nie chce mi się liczyć ile razy...

Gość_:)
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 123

zgadzam się, reszte opinii (negatyw)to czysta zazdorosc bo dzieczyny sa niezastapione

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

I co tam słychać w tym salonie?Po Waszych reklamach nt tego salonu próbowałam 2 razy umówić się tam na wizytę,ale kiedy za pierwszym razem kazano mi czekać,o zgrozo,2 miesiące,a po drugim telefonie 3 miesiące,to sory,odechciało mi się czekać i raczej w moim odczuciu było to zwykłe zniechęcenie klienta.Ile razy bym nie jechała tamtędy to panie stały w słoneczku buźki opalały,fotele puste a tu mówią,że tyle miesięcy czekania.To było w ub roku.Czy nadal tam kolejki kilkumiesięczne?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie polecam damy ewy z dlugiej poprostu zenada przed zakladem psie kupy smierdzi

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 127

moze cie nie lubia, ja i moim znajomi umawiaja sie natychmiast, nawet z dnia na dzien

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

jeszcze nie obcinałam włosów w 2+1 gdzie to jest dokładnie?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 129

Czyli wychodzi na jaw prawda,że specjalnie dawały tak odległe terminy,że niby tyle pracy i klientów mają?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

Nigdy tam nie usłyszałam, że wolny termin jest za kilka miesięcy kiedy chciałam się ostrzyc - zawsze udawało mi się umówić na 2-3 dni telefonu najdłużej czekałam tydzień.

Gość_mm
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 132

nie polecem

panie kazały mi się zjawić miedzy 10-30 a 11-00, gdy zjawiłem się o 10-45 powiedziały że jestem spóźniony, jeżeli strzygą tak dobrze jak są zorganizowani to gratulacje

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ściema. Panie tam nie strzygą panów. Tam pan strzyże panów. Amen.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tak mi powiedziały panie, bo akurat pana nie było i wiem że panie kolesi tam nie strzygą, do pana nie mam żadnych pretensji

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 134

Zawsze mam umówioną fryzjerkę na godzinę a nie między i jeszcze półgodzinna tolerancja na spóźnienie, czas to pieniądz nikt się tak nie umawia. Coś Ci się pomyliło?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -