Strach tu pisać bo jak się kogoś pochwali to od razu ktoś odpowie (może konkurencja:D ), że się sobie robi reklamę, jak się zjedzie też źle bo tu na pewno konkurencja. I bądź człowieku mądry i napisz, żeby nie było na właściciela salonu albo konkurencję :D
Do przedmówcy: Jestem klientem w co pewnie nie uwierzysz bo zamierzam pochwalić, ale to pewnie dlatego, że jesteś konkurencją i nic innego nie napiszesz w trosce o własny interes :D
Czeszę się od lat u Pani Kasi i jestem bardzo zadowolona. Z tego co wiem to bardzo często jeździ na szkolenia, a nie tak ja inni bazuje na wiedzy zdobytej w szkole. Potrafi dobrać fryzuję, nie muszę grzebać bo gazetach i zastanawiać się w czym byłoby mi dobrze. Większość fryzjerów unika takiej odpowiedzialności i strzyże na jedno kopyto. Cieszę się że do niej trafiłam bo chyba do śmierci strzygli by mnie na "kacapkę" :/
bardzooo polecam .. bez obaw mozecie isc do kazdej dziewczyny ktora tam pracuje bez zadnych obaw ze jak zejdziesz z fotela to sie przestaszysz;))
ja polecam Panią Agnieszkę i Kasie u P.Sylwii jeszcze nic z włosami nie robiłam ale z tego co widzę jak jestem w salonie to też jest dobrą fryzjerką. od ponad pół roku umawiam się z Agnieszką bo Kasia nie ma wolnego terminu i tak już chyba zostanę stałą klientką Agnieszki:) ogólnie to już obcinam się w tym salonie około roku także mogę z czystym sumieniem polecić go
nie ma takigo tłoku to tylko samoreklama a do profesjonalizmu to jeszcze brakuje .po prostu nie ma dużego wyboru salonów ale może ktoś wpadnie na pomysł i otworzy pod dobra marką
Ciekawe że jak pójdziesz się zapisać do Kasi to dostaniesz termin za ok 2-3miesiace. Ale pewnie specjalnie to robi, żebyś myślała, ze się sama reklamuje:)
I tak baby pokłóciły się o fryzjera :) A zdanie >ja chodzę do pani .... od lat i jestem bardzo zadowolona< powtarza się w co drugim poście. Nie chce mi się liczyć ile razy...
zgadzam się, reszte opinii (negatyw)to czysta zazdorosc bo dzieczyny sa niezastapione
I co tam słychać w tym salonie?Po Waszych reklamach nt tego salonu próbowałam 2 razy umówić się tam na wizytę,ale kiedy za pierwszym razem kazano mi czekać,o zgrozo,2 miesiące,a po drugim telefonie 3 miesiące,to sory,odechciało mi się czekać i raczej w moim odczuciu było to zwykłe zniechęcenie klienta.Ile razy bym nie jechała tamtędy to panie stały w słoneczku buźki opalały,fotele puste a tu mówią,że tyle miesięcy czekania.To było w ub roku.Czy nadal tam kolejki kilkumiesięczne?
nie polecam damy ewy z dlugiej poprostu zenada przed zakladem psie kupy smierdzi
moze cie nie lubia, ja i moim znajomi umawiaja sie natychmiast, nawet z dnia na dzien
jeszcze nie obcinałam włosów w 2+1 gdzie to jest dokładnie?
Czyli wychodzi na jaw prawda,że specjalnie dawały tak odległe terminy,że niby tyle pracy i klientów mają?
Nigdy tam nie usłyszałam, że wolny termin jest za kilka miesięcy kiedy chciałam się ostrzyc - zawsze udawało mi się umówić na 2-3 dni telefonu najdłużej czekałam tydzień.
nie polecem
panie kazały mi się zjawić miedzy 10-30 a 11-00, gdy zjawiłem się o 10-45 powiedziały że jestem spóźniony, jeżeli strzygą tak dobrze jak są zorganizowani to gratulacje
Ściema. Panie tam nie strzygą panów. Tam pan strzyże panów. Amen.
tak mi powiedziały panie, bo akurat pana nie było i wiem że panie kolesi tam nie strzygą, do pana nie mam żadnych pretensji
Zawsze mam umówioną fryzjerkę na godzinę a nie między i jeszcze półgodzinna tolerancja na spóźnienie, czas to pieniądz nikt się tak nie umawia. Coś Ci się pomyliło?