A ja mam takie pytanie: Która dziewczyna najlepiej obcina ? Chce jakąś modną fryzurkę i nie wiem do której spróbować się umówić )
nic mi się nie pomyliło, gdyby panie podały konkretną godzinę był bym punktualnie, a tak u mnie są spaleni
Czy ma może ktoś kontakt do tego salonu np do Pani Katarzyny. Lub kontakt do fryzjerki która potrafi wykonywać jakies ciekwe upięcia pod kątem fryzur ślubnych. Numer telefonu znajduje się na początku dyskusji lecz dzwoniłam i nikt nie odbiera. Nie mieszkam aktualnie w Ostrowcu, a potrzebuje się umówić na fryzurę próbną na ślub. Jedną fryzurę próbną miałam w salonie na ul. Reja. Obsługa fatalna (3 fryzjerki robiły mi włosy po czym w połowie upinania włosów fryzjewka zostałam pozostawiona sama sobie, gdyż pani fryzjerka zaczeła czesac inna klientkę, dopiero jak ukończyła fryzurę innej dziewczyny wróciła do mnie. ŻENADA) Panie traktują klientów oraz wykonywanie fryzur jako linie produkcyjną.
508384205 pani Sylwia można ja spytać o numer do Kasi .Dziewczyny super strzyga i czeszą, a mojej córce Kasia upinała kok i ekstra wyszło.Ja chodzę do Sylwi.pozdrawiam
Pani Kasia obecnie jest na urlopie, możliwe że dlatego nie odbiera telefonu.
tajemnica długich terminów do p Kasi tkwi w tym ,że po np obcięciu umawia klientce od razu następną wizytę ,dodając że pózniej problem z terminem :) i tak się kręci
Dziewczyny a ktora pani z salonu 2+1 jest najlepsza wkoloryzacji wlosow?Dziekuje i pozdrawiam
p. Sylwia oraz p. Kasia :)
hej a wiecie moze ile kosztuje uczesannie lub upiecie jakos wlosow ???
Za upięcie na wesele płaciłam 60 zł u pani Sylwii.zawsze wychodziłam zadwolona;)
Czytam ten wątek i mam pytanie :D czy nadal do 2+1 są takie długie terminy oczekiwania? Pytam, bo myślę właśnie nad zmianą fryzjera... włosy farbuje i scinam co 2 msc wiec wiem, że na początku września powinnam odwiedzić jakiegoś mistrza nożyczek :p a znów nie chce się wyglupic i umówić się z 1.5 miesięcznym wyprzedzeniem skoro może wcale nie ma kolejek ;)
do p. Kasi wciąż takie długie terminy ;-(
Do pozostałych - krótsze
Bardzo dziękuję za odpowiedź :) czyli umowie się już teraz.
ja nie wiem, czy nikt z was klientek nie zauwazyl w tym salonie braku dbania o sterylnosc przyborow do czesania? ja niestety zauwazylam w trakcie zabiegow fryzjerskich spore zaniedbania i zaraz po wizycie bylam zmuszona do szybkiej interwencji u dermatologa.