nie jestem patriota. Mam to w nosie.
To co masz w nosie czy gdzie indziej nikogo nie interesuje
Jedna flaga na cały blok. Tak wygląda ostrowieckie świętowanie.
Jak tu być patriotą jak ci którzy są przy władzy i ci którzy kiedyś rządzili cały czas oszukują i okradają nas i Polskę
Gościu 21:23 jesteś przykładem człowieka, którego najwyraźniej w domu nie nauczyli patriotyzmu, ani tym bardziej w szkole. Co ma miłość do Ojczyzny z kolejnymi rządami. Smutne to.
Myślisz że nie ma przykład idzie z góry ci którzy są przy władzy pokazują siebie jako wielkich patriotów a najwięcej okradaja ojczyznę ot tacy patrioci
21:39; A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?
Ojczyznę kochać trzeba i szanować ...
Nie trzeba. Co za różnica czy byśmy mówili po hebrajsku, polsku czy niemiecku? Dobrzy ludzie, jak i źli są wszędzie. Mentalność polska jako pozostałość po homo soviectus to nie jest coś z czego Polacy mogą być dumni. Jakby to powiedzieć dostanie: Ten naród jest po prostu kijowy.
Taki to ostrowiecki patriotyzm. Zostal w bitwie o empik :D
05:06, z reklamą empik toczyles bitwę? Mam nadzieję, że dowaliles jej torebką:)
POwiedziales dostatnie
Oni powiesili by te z sierpem i mlotem albo niemiecka taki to juz jest czerwony Ostrowiec kiedys zwany i chyba tak pozostalo u wiekszosci.
Dresopatrjoty z tanim piwem z biedronki i husaria na bluzie co nawet drugiej zwrotki hymnu nje znaja. Wypad
11:433, prawdziwym dramatem dla tego kraju są" nowocześni europejczycy" nie znający ortografii. Do szkoły tumanie!!!