Brawo Prezydencie. Nie wolno ulegać opozycji, której tak naprawdę nic się nie podoba, wszystko neguje a sama dobrego nic nie zrobiła. Hipokryci!
Wstyd wielki!
Teraz napewno przegraewybory!
A leming z 13.09 znów z pedagogiką wstydu bez sensu wyjeżdża. Brawa dla PAD i PiS.
Oj zdziwisz się 13:09 ;))
Ale mówisz o tej ponad bańce wydanej przez prezydenta Górczyńskiego na propagandę w ciągu jego lat prezydentury?:))
Ostatnie cztery lata to zwiększenie się liczby zgonów - dziękujemy dojnej zmianie i temu co pokrzykuje na targowiskach i jarmarkach
Może jad po przegranych w 2015 r. wyborach wielu zdziesiątkował. Patrzmy na takiego chociażby Wałęsę, Frasyniuka, Owsiaka, Niesiołowskiego i innych pieniaczy. Ja to się dziwię, że oni jeszcze żyją...przy takim nadciśnieniu czasami i leki nie dają rady.:))
Przeczytaj tytuł wątku i się nie ośmieszaj (bardziej).
Wolę być zdrowa, ewentualnie mieć się gdzie leczyć niż oglądać tv i nie interesują mnie jej kłopoty finansowe. Mnie jak brakuje kasy to znajomi się na mnie nie składają. Niech się tv rządzi tym, co ma.
A nie jakieś Zenki, Sławomiry i mgły.
Mam tylko nadzieję ze nie będzie mniej zenka. Bardzo to lubię
Zenek ma teraz leczyć śpiewem, jak Kaszpirowski kiedyś ręcami.
Bardzo dobrze. Brawo Prezydencie. Opozycja znowu ograna ;) https://wpolityce.pl/polityka/490116-sa-pieniadze-na-onkologie-i-na-tvp-opozycja-w-szachu?fbclid=IwAR3rPX_SoJMgz5UeMa4ZbTCEx1xA5tMF9yhDDuEpS0yhk9xftZfbFxQ34DQ
Na jego leczenie nie braknie, ale inni takiego szczęścia mieć nie będą
A czy tak samo wolisz np. na lokalnym podwórku mieć się gdzie leczyć niż brać udział w evencie sponsorowanym m.in. z lokalnych budżetów związanym z organizację takiej corocznej pompy WOŚP, czy tu już twoja "sprawiedliwość" nie sięga tak daleko, a raczej...blisko. Bo widzisz...często jest tak, że większość tych, którym tak żal tej kasy na TVP, ogladając - promujace patoligię ( w tym i Owsiaka) - stacje prywatne typu TVN i Polsat, tak stacza się po linii pochyłej, że potem trzeba dwu, trzy czy nawet i czterokrotnie wiecej kasy na ich leczenie wydawać. Dlatego jeszcze raz wrócę do tej WOŚP, któtej twarz - Owsiak - też promuje patologię, a mimo to, samorządy zamiast wspomagać podległe im szpitale, przeznaczają krocie na organizacje Owsiakowej pompy sycąc w ten sposób patologie narosłe wokól jego osoby, a których to istnienie powoduje w bliższej czy też i dalszej perspektywie czasowej - kosztowne leczenie.
Ten wątek o nieskładaniu się przez znajomych na twoje leczenie pominę, bo to mogłoby kogoś prominentnego, acz odpowiedzialnego za to, o czym pisałam wyżej, zaboleć ... i to w czasie, w którym być może krzywdy innych ( tych, którzy popadli w patologię/ ich rodzin mimochodem promowaną przez "nieroztropnych") są wyrównywane odgórnie.
Co to znowu za pierdy psychicznie chorej Felki?