Niech POsrancy robią sobie przez chwilę nadzieję, po wyborach pupa będzie mocniej piekła, a niektórym nawet zwieracze nie wytrzymają:))))
Kwachu to czerwony alkoholik. Miejsce takich powinno byc na odwyku. A Jolanta go ostrzegała: Olek nie rozrabiaj! A Olek: Juz rozrobiłem.
Ludzie ineligentni są podatni na nałogi, ale mają swój rozum. Lepszy taki nic rapujący pajac, opowiadajacy dowcipy z przedziału dla gimbusów.
Jaka druga tura jak Duda wygra w pierwszej. Najnowszy sondaż dla TVN nie pozostawia złudzeń ;) https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wybory-prezydenckie-2020-sondaz-duda-holownia-i-trzaskowski-na-podium/mjztxl9
51 % chce oddać głos na Andrzeja Dudę co daje mu zwycięstwo w pierwszej turze. Pozamiatane ;)
Do goscia 10.28 nie wiem czy czerwony pijaczyna ktory deptal groby Tych ktorzy oddali zycie za Polske abys mogl dzis zyc i cieszyc sie wolnoscia moze byc lepszy od czegokolwiek. Chyba nie mozna byc bardziej nikczemnym.
Do żuli i patoli z pisu. 500+ już jest warte jak 50+ :-) Brawo pis. Usrajcie się judasze tymi pieniędzmi, którymi was przekupili żydki.
Ale ci się marzy!
Jak można być takim bezmózgowcem. Pozdrowienia od Pani Lichockiej.
A trolle trolluja trolluja trolluja a PIS rzadzi skurwysyny jebane POsrance
O rodzinie nie ładnie ale to o tobie POsrancu więc co na to skurwysynu powiesz
Tak jak w temacie: głosujemy Trzaskowski lub Hołownia i... będzie pozamiatane. Przyszedł czas na porządki.
To głosujcie obywatelu. Ja zagłosuję na lidera czyli obecnego prezydenta i też będzie pozamiatane.
Chamie z 15:46 stul ryj.
Głosujemy na Szymona Hołownię lub Rafała Trzaskowskiego. Trzeba pozamiatać po partyjnych nieudacznikach z Nowogrodzkiej. Pozamiatamy Polskę z tego syfu.
Czaskoski wygra.Gronkiewicz-Bufetowa mówiła że listy poparcia już gotowe.