To ja mam ciężko pracować i moje podatki pójdą dla leni? I o inflacja spadnie? Czy was całkiem po......,
Tusk może sobie obiecywać co chce bo i tak już nigdy nie będzie rządził.
Jak obiecał to obiecał, PiS najpierw daje, później wylicza ile dał.
Tusk jeszcze poprzednich obietnic nie zrealizował 12:11. Niewiarygodny, podły człowiek.
Tusk postulował w poniedziałek w Starachowicach 20-procentową podwyżkę dla pracowników tzw. budżetówki, czyli służby zdrowia, oświaty, kultury oraz urzędników. W czasach, kiedy inflacja zbiera żniwo, musimy ratować duże grupy zawodowe – mówił. Jak był u władzy to piniędzy nima i nie bedzie, teraz, jak gów.o może to rozdaje.
"Dwa razy obiecać to jak raz dotrzymać"
Tusk spotka się w poniedziałek także z mieszkańcami Ostrowca Świętokrzyskiego, Końskich i Kielc. (PAP)
Gdzie można mu powiedzieć wypi....dalaj ??
Był w Primo dzisiaj a właściciel kłaniał mu się w pas.Dlatego od dziś będę bojkotował ta pizzernie i do tego samego namawiam znajomych. Wystarczy popatrzeć na fotki na profilu pizzerii i poczytać komentarze pod artykułem RO.
13:39Tak,dawał Niemcom .
i nadal daje a na dodatek postuluje aby nam nie dawali , żałosny
To ciekawe, Tusk obiecuje a PIS daje... Nie napinajcie się, PiS już wziął dla siebie (ministerstwa, parlament, rząd, samorząd oczywiście tylko radni i wójtowie) ponad 70% podwyżki a wy się bulwersujecie obiecankami podwyżek dla najniższych urzędników Tuska? Zasada: jak ja nie mam to żeby inni też nie dostali działa.
Tusk kazał nie płacić abonamentu RTV a teraz PIS poprzez pocztę i US ściąga siłą.