Wkrotce 121-sza rocznica urodzin jednego z najbardziej znanych ludzi .Chociaz nie postawiono mu ani jednego pomnika ,to pamiec o nim trwa.
A cóż to za indywidualność.Mój dziadek też się urodził właśnie dziś mija 121 rocznica i też oj skłamał bym, ma pomnik na cmentarzu w Szewnie.
Mylicie sie.Ten czlowiek ukochal swoj narod i robil wszystko ,by Niemcom zylo sie dobrze i coraz lepiej.zauwazcie ,ze w kraju ,w ktorym panowala bieda z nedza rozpoczeto nowe inwestycje ,ruszyla gospodarka,rozpoczeto produkcje samochodow marek cenionych do dzis.Macie za zle ,ze wyruszyl z ekspansja na Europe,ze twierdzil iz Niency sa panami,sa najlepsi.Ale odpowiedzcie sobie sami ,w ilu z was drzemie ukryte pragnienie bycia najlepszym,ilu z was twierdzi ,ze wam sie nalezy najwiecej?Xoox,to nie ,,ten bydlak"nas zniszczyl.Zniszczyla nas wlasna glupota i tchorzostwo.Kiedy narod polski cierpial wojne,w tym samym czasie nasz rzad popijal szampana w Londynie.Taki Kaczorowski np.nie zasluguje nawet na kopa w dupe .To tak na marginesie.Czy istnial ,czy istnieje jakikolwiek czlowiek,ktory uczynil tyle dobra dla wlasnego narodu jak A.H?Ja takiego nie znam.Pozdrawiam forumowiczow
ach przestan chrzanic.
czy to jest prowokacja z twojej strony?
po pierwsze byl austriakiem.nigdy nie powiedzial ze jest niemcem, (rodzina ze strony matki-pochodzenie zydowskie)po drugie byl zakompleksiony, po trzecie z babami tez mu nie wychodzilo(z siostrzenica sypial, az doprowadzil ja do samobojstwa), po czwarte (a moze powinno byc pierwsze!)malowac tez nie umial-zawodowo klapa,
charyzme mial i trafil na podatny grunt, bide.
i ludziska poszly.a potem to latwo bylo -kto nie z nim to kulka w leb.
dla narodu to nie robil-dla swoich chorych ambicji to robil.
autostrade od wroclawia mu zawdzieczamy.
osobiscie wolalabym, zeby malowal dalej kiczowate pejzaze.
oj czlowieku ,chcialbym aby nasz rzad mial takie ,,chore ambicje"
Admin ty chyba oszalałeś nie likwidujesz watku o jednym z najwiekszym zbrodniarzy w historii świata.Ten ty p nie jest wart by choć jedno słowo wymówic na jego temat.Jego ofiary to miliony istnień. Ten co założył ten wątek to chory człowiek.Czekam na wątek o STALINIE.Czy nie ma zakazu propagowania Hitleryzmu i faszyzmu?