Co sądzicie o tych podwyższkach za baseny zewnętrzne?, właśnie w radiu mówili że w tym roku tyle będzie kosztować wejście na basen ,dla mnie zdecydowanie za dużo!!!!
W tamtym roku bilet 12 zł teraz 20zł podwyżka 80%skandal powinny być chociaż po te15
Myślę że przy tych zarobkach to raczej symboliczną opłata.
Przecież utrzymanie kosztuje
Możesz isc na Gutwin lub Romanów.
Przez Donalda było do 2015. Od 2015 jest wina Pisu. Za Pius to nawet pogoda w maju jest kijowa. Bozia chyba się gniewa na Polaków :D
Inwestycja wymaga dokładania do niej nawet przy 20PLN za bilet?
Będzie o połowę mnie ludzi nie wyjdzie im ta podwyżka
16 zł. bilet ulgowy jednorazowy (dla dzieci od 3 roku życia, uczniów, studentów, seniorów w wieku 65 lat i więcej).
Rodzinne są tańsze. Jest cennik na stronie. Dwoje pracujących i 2x500+ i nie stać będzie na wydanie paru dyszek za cały dzień? Dobre!
https://www.mosir.ostrowiec.pl/index.php/cennik/plywalnia-rawszczyzna-baseny-zewnetrzne
5PLN taniej za rodzinę 2+2.
"Godziny funkcjonowania basenów zewnętrznych: I tura 10.00-14.30, II tura 15.30-20.00" - czy to oznacza, że trzeba wyjść o 14:30, jak się przyszło w pierwszej turze i potem kupić drugi bilet na drugą turę?
a ja słyszałem że baseny mają być otwarte w reżimie sanitarnym co drugi tor ma być wypełniony wodą