08:47 Czajka owszem ma swoje problemy. Wątek jest o cenach biletów na baseny w Ostrowcu. Te ceny są za wysokie. Ale jeżeli już takie muszą być, to każdy uczeń ze szkoły w Ostrowcu powinien mieć np. 10 darmowych wstępów na basen w wakacje. Urzędnicy, macie tu pomysł - zróbcie wejścia na basen pod patronatem :)
I to jeszcze jest wyznaczony czas a nie na cały dzień.
Wstyd Ostrowiec.
Nie korzystam, więc jak dla mnie to może być i po 100zł.
a ja nie korzystam z przychodni poradni specjalistycznych szpitali dla mnie mogą ich pozamykać gratuję myślenia EGOISTO Dziś, 15:19
też nie korzystam, korzystam z prywatnej opieki. Szkoda, że nie nazywasz egoistami tych co jadą na socjalu.
15:58 gratuluję, dobrze zarabiasz, stać Cię na prywatną opiekę. Chyba jednak zgodzisz się, że w większości państw bardziej rozwiniętych cywilizacyjnie od naszego, większość obywateli korzysta z państwowej, często bardzo dobrej, służby zdrowia. Tak jest we Francji, Niemczech, Skandynawii. Prywatna opieka medyczna jest świetna, szkoda tylko, że przy naprawdę dużych problemach zdrowotnych, nawet dla zamożnych ludzi może stać się niedostępna.
Przy naprawdę dużych problemach zdrowotnych to w Polsce umrzesz na poczekalni zanim się do czekasz tej opieki. No, ale skoro wolicie oglądać telewizje niż dofinansować służbę zdrowia. To nie narzekajcie.
10 zł to max jak n ostrowieckie zarobki,dyrektorzy gminni i prezesi winni płacic 100 złotych za wejściówkę bo ich stać na to bo drą kasę z podatnika.Cały rok covidowy basen kryty był zamkniety to teraz chcą się na dzieciach "dorobić" zero wstydu dyrekcja basenu.
Nowe samochody i nowe domy jednak świadczą, że zarobki ostrowiec kie nie są takie złe.
Drozyzna za pisu to co sie dziwisz
kto im pójdzie za 2 dychy??? niech se same pływają,cały rok basen kryty był zamknięty.
Madki w tramwaju
Basen jest utrzymywany z podatków mieszkańców i powinien być cenowo dostępny dla mieszkańców. Ceny do obniżki.
Ten to ma wakacje:
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kardynal-stanislaw-dziwisz-na-wakacjach-w-chorwacji/mt03z2t