A gdzie ta impreza była Wolka czy Przyborów?
Tu się nie ma co śmiać. Po pierwsze - jej znajomi są nic nie warci. Nie zostawia się nikogo ,kto widać że nie jest w stanie sam sobie poradzić. Trzeba odprowadzić, zapewnić transport czy wezwać kogoś z rodziny, żeby odebrał. Znajomi gowno warci. Totalne zera.
Po drugie - są ludzie ( znam takich), którzy wpadają w panikę, gdy stracą orientację. Byłem już z taką osobą, która właśnie w lesie wpadła w panikę, bo w pewnym momencie coś się jej pomoeszalo i nie wiedziala gdzie isc. Gdyby nie moja chłodna głowa, bo nie wpadam w panikę to historia mogłaby się podobnie potoczyć, gdyby ta osoba była sama w lesie. Nawet zapomina wtedy o czymś takim jak telefonu gdzie jest mapa i gps. I ta osoba była trzeźwa , a tu jest przypadek z osoba pod wpływem. Dobrze, że się tak skończyło i dziewczyna wróciła cała do domu. Tak jak ktoś napisał-znajomi są gowno warci i z takimi już bum nie chciał nigdzie iść
a moze ona jest nic nie warta, strzelila focha i poszla w pizdu
Ale chamy w tym Ostrowcu,po komentarzach stwierdzam!
Ostrowiec to przecież patologia! Czego nie rozumiesz?!
Kto normalny wybiera się na nocny spacer po lesie. Mogło w nim nie być zasięgu, dlatego dziewczyna nie miała jak zadzwonić po pomoc. Jeszcze była w stanie upojenia alkoholowego. Głupie pomysły niestety zawsze zwyciężają. A co gdyby przewróciła się i zasnęła? Po spożyciu alkoholu ludzie nie myślą normalnie. Na imprezach zdarzają się podśmiewajki z towarzystwa pijącego i różne żarty, tak mogło być również i w tym przypadku. Nigdy nie zostawia się osoby pijanej samej, może zostać okradziona lub pobita. Dziewczyna miała dużo szczęścia, a osoby, które oddaliły się od niej są zwyczajnie nieodpowiedzialne i nie powinny imprezować, mogą doprowadzić do nieszczęścia.
Powiedz to wypitej to cię wyśmieje.
A ja się pytam, gdzie byli rodzice???
Na pewno nie na imprezie, bo z dorosłymi dziećmi raczej nie chodzą na imprezy.