3%bezrobocia 500+,300+ Tylko ANDRZEJ Duda postawienie gospodarki na nogi historyczne zmniejszenie ubustea wśród rodzin, odkupywanie sprzedawanego majątku, troska o POLSKIE społeczeństwo nie Niemieckie PRAWDZIWY PATRIOTA I NAJLEPSZY PREZEDENT OD 30 LAT
A ty wciąź na kolanach robisz władzy laskę
6;46 Popieram. Andrzej Duda prezydentem RP Jedyny wiarygodny człowiek z klasą .
W każdym wątku o wyborach sukami wpisu tego użytkownika, który uparcie nazywa Dudę "wiarygodnym".
Łapie mnie wtedy atak pustego śmiechu i poprawia mi humor.
Dziękuję za to, anonimowy autorze.
O wiarygodności Trzaskowskiego w ogóle nie można mówić 08:27. To jest dopiero pusty śmiech. Facet co innego mówi, co innego robi i co innego myśli. Jest jak chorągiewka.
Nigdzie nie napisałem 9:05, że Trzaskowski jest wiarygodny, więc nie rozumiem Twojego oburzenia. Ja stwierdzam fakt, iż nazywanie Dudy "wiarygodnym" wywołuje u mnie salwę śmiechu.
U mnie nie wywołuje bo Duda w zestawieniu z Trzaskowskim jednak jest wiarygodny.
"W zestawieniu z ..." to jak wybór między sraczką a zatwardzeniem
8;27 prosty szybki przekaz- być może monotonny, ale prawdziwy Pozdrawiam.
Ty bedziesz NIEMCOM
Haha dobre bajki dla naiwnych. Murzyni Europy
https://www.gb.pl/trzy-zlote-odsetek-rocznie-za-kazdy-tysiac-w-banku-pnews-3311.html
Roczna lokata założona w maju była oprocentowana średnio na 0,4 proc. w skali roku – wynika z danych NBP. Od tego trzeba jeszcze odjąć podatek. Inflacja może pochłaniać siłę nabywczą oszczędności nawet 10 razy szybciej niż banki będą do nich dopisywać odsetki.
I jeszcze od tego podatek od zysku :D Wiwat dobrobycie i wspieranie gołodupców.
Zauważ ze w skali roku diametralnie spadły raty kredytów.Dzieki temu milionom lidzi jest choć troszkę lżej.Mnie spadły 200 zł miesięcznie co daje w skali roku 2400zł.
Gdzie spadły te raty kredytów? oprocentowanie lokat spadło ale kredytów jakoś niespecjalnie. Możesz podać jakieś przykłady?
Co prezydent ma do gospodarki i co poza sztucznym dopływem gotówki zrobiono? Nie wiem czy wiecie co się dzieje ze sportowcem który jedzie na sterydach? i jak wpływa to na jego zdrowie, z gospodarką jest podobnie.