Oczywiście to dla bezpieczeństwa nie dla kasy.
Pamiętaj, że z tym telefonem to na parkingu też. Taka rada, aby uważać.
Czy tylko samochód? Czy również rower, wrotk, lub hulajnoge?
Co nie którzy to nie powinni z domu wychodzi..raz policji za mało raz za dużo..kary małe kary za duże..żyj i pozwól innym żyć bez względu na wiek i partię polityczną oraz przestrzegaj prawa a zobaczysz jak pięknie jest na świecie
Niedługo mają być kary za prowadzenie psa na smyczy jeśli właściciel jest pod wpływem ,naraża na niebezpieczeństwo innych psiarzy
Twój komentarz 13:35 jest durny. Piłeś nie jedź, jedziesz nie pij. Nie stać ci na taksówkę? Skoro nic na Polaków nie działa i siadają za kółkiem po spożyciu, to może taka kara podziała. Same cwaniaki się odzywają. Ale gdyby ktoś twoich bliskich potrącił to wtedy krzyk byłby wielki.
I podpisana ustawa ,strzeżcie się bandyci pod wpływem za kółkiem
Trzy piwa i konfiskata samochodu. Tyle jest warte życie ludzkie?
I tak debile będą jeździć a niewinni rodziny będą ponosić śmierć Dlaczego ten co prowadzi pijany nie zginie od razu
Na 120% ustawy nie da się ominąć, prawda? Leasingi, użyczenie auta i kilka innych opcji pozwalających, nawet w warunkach recydywy, na uniknięcie zaboru mienia? Dość ciekawa audycja była o tym w Radio 357 w tym tygodniu - polecam odsłuchać :) Ja nie jestem abosolutnie przeciwko zabieraniu czegokolwiek pijakom. Jest to szczególnie widoczne jeśli się jedzie czymś innym niż auto po polskich wsiach weekendową porą latem :) W miastach kręci się więcej mundurowych w związku z tym wśród mistrzów fajery panuje większy strach, no bo łokładki łodbiorom i jak ja bendem jeździł u Heńka we fyrmie. Pragnę zwrócić uwagę na pewną zabawną zależność, której brakuje w tym kraju - myślę o nieuchronności kary. Prosty przykład - praktycznie każdy miszcz po przekroczeniu granicy Polsko-Niemieckiej i Polsko-Czeskiej automatycznie zdejmuje nóżkę z gazu, bo wie, że mandat, który zostanie na niego nałożony spowoduje to, że jego dorobkiewiczowskie serce dostanie zawału :) Ten sam agent wsiada wielokrotnie w swoje wozidło "na bani" w Polsce i czuje się bezpieczny.
Pełno pijanych, młodych ukraińców jeździ wypasionymi furami po Polsce
20:24, brawo ty, nie po raz pierwszy dzisiejszego dnia zarobiłeś 5 kopiejek.
Nie kopiejek 20:42 kazdy widzi czym jeżdżą i my za ich utrzymanie placimy,tak sie Polskę doprowadza do bankructwa mln wydawane na socjal dla ludzi nie biednych bo biedni to tam w wiekszosci zostali...
Polak niema a tu prooszę wszystko kosztem podatnika, co tu sie wyrabia ?