Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: 30-40 latkowie nie zarażajcie nas

12:13 - IDIOTA. Też macie takich dupków w swoim otoczeniu, rodzinie, pracy? Skończony Śmieć!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tak. Jestem twoim szefem, albo moim znajomi są szefami ludzie z twojej rodziny.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

12:31 - pisz szefie stylistycznie, bo trudno Cię zrozumieć, albo z Ciebie taki szef jak z koziej d.py trąba.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Po majątkach szefów poznacie, a nie po słownictwie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: 30-40 latkowie nie zarażajcie nas

Przecież on ma racje 100% !!! w dodatku nakaz noszenia masek też jest po to żeby szybciej wykończyć seniorów, nikt tych masek regularnie nie pierze a wtedy są siedliskiem grzybów i bakterii, nawet nie wiedzą że jak jadą na rowerze czy idą z kijkami to nie muszą mieć maski, tak naprawde.to i w sklepie nie musimy mieć ale to już jest nie do przeskoczenia dzięki pisowskiej propagandzie tvp.

foliarz@
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

12:25 Mam jakie mam. Jak dojdziesz do takiego etapu wiedzy i zdasz sobie sprawę jak człowiek mało różni się od zwierzęcia i jak załkamy jest świat to nie będzie ci żal. Widać droga przed tobą jeszcze długa.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Nie. Mnie nie jest głupio. Jak się ktoś boi to niech siedzi w domu. Ja zauważyłam, że tych starszych jest na ulicach najwięcej. Godziny dla seniorów też wielu uważa za absurd. Przeszkadza młodym, którzy pracują. No ale po 12 niewiele się zmienia, ponieważ seniorzy nadal chodzą po sklepach mimo, że się boją. Jak czujesz się zagrożona to jak najmniej wychodź z domu. Nie mów innym co mają robić.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

12:13 - Gościu, strzeż się, koniec jest bliski!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

12:30 Ja się nie boje. Jeśli ty się boisz to już jesteś niewolnikiem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

12:28 - No tak! Bo Ty jesteś taki "janosik" XXI wieku.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Byłeś na wyborach? bo ja nie. Jeśli byłeś to masz większy wkład w roznoszenie wirusa niż ja i jesteś najzwyczajniej hipokrytą.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ktoś kiedyś pierdnął, że maseczki szkodzą i idioci się tego trzymają jak rzep psiego ogona. Już był taki co według niego epidemia się wypłaszczała. Ile w ciągu dnia nosisz maseczkę, pół godziny, godzinę? Jakoś do tej pory nikt nie dopatrzył się skutków ubocznych u chirurgów, którzy stoją przy stole operacyjnym w maseczkach przez kilka godzin dziennie. Naraz teraz po jakimś głupim wpisie, który już dawno przestał był uważany na całym świecie za mądry - co niektórzy nie posiadając żadnej wiedzy wymądrzają się i powtarzają to jak mantrę. A dlaczego? Bo wyznają zasadę: "A bo tak?". A tak na marginesie, gdyby kogoś interesowało, nie głosowałem na PIS.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie każdy lubi grzyby w płucach. Jest mała różnica kiedy używasz maseczki w sterylnych warunkami, a tych gdzie gdzie tych warunków brak. Oskarżasz ludzi o brak wiedzy, po czym sam wykazujesz jej brak. Nie ładnie mądralo nie ładnie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Emeryci non stop od sklepu do sklepu chodzą. I zazwyczaj poza godzinami dla nich bezpiecznymi.

To emeryci narażają resztę rodziny nadmiernym szukaniem kontaktów w sklepach.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

12:46 - masz w swoim otoczeniu emerytów? Uświadom ich, zrób im zakupy, pomagaj, aby nie wychodzili zbyt często po zakupy, a nie wymądrzaj się na tym forum. Jestem młodą osobą i moi dziadkowie praktycznie w ogóle nie wychodzą na zakupy, bo ja przejęłam ten obowiązek, a przy okazji pomagam też rodzicom, aby ich odciążyć. Jest też sposób, aby nie szukali kontaktów w sklepie z obcymi osobami - poświęć im chociaż odrobinę swojego czasu, porozmawiaj, podrzuć dobrą książkę, po prostu odwiedzaj, aby nie czuli się samotni.

Zrób dobry uczynek, nie raz, nie dwa, ale niech to będzie regułą.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Foliarz ile masz lat?

Gość_Ela
            Zgłoś
            Odpowiedz

A kurwa mać, ile was starych łazi w dzień targowy po targowicy jak krowy i się nie boicie, że was ktoś zarazi i przeważnie te po 60, 70 a nawet po 80 ,wiem bo znam takie. A tu larum bo młodsi zarażają.

W sklepach,galeriach więcej starych niż młodych.Wypad.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -