Tak to chore,tu nie pójdzie,tam nie pójdzie bo trzeba zawieść ,a na targowicę poleci i tam lata jak najęta.
13:08 - piękne masz słownictwo i to z bajek, które czytała Ci w dzieciństwie mamusia na dobranoc> Takich wyrażeń nie powinno się używać, a już na ogólnodostępnym forum. Zresztą przekleństwa już dawno przestały być modne, a używają ich tylko buraki i gumiaki.
foliarzu, zeszmaciłeś się jako człowiek. Nie odczytam żadnego twojego posta, nie mówiac o wejściu na jakiś 'twój' wątek. Wiesz kto to był Hitler?
13:16 - bez łaski, nie czytaj, bo nie każdy tekst jest dla każdego, a szczególnie dla takiego pachołka jak Ty.
Odpowiem ci językiem nadziei współczesnego świata - Lempart: wypier...aj.
13:23 - w takim razie po co te kropki. Język nadziei współczesnego świata nie toleruje niedomówień - czyli nie znasz się na tyle, aby o tym wiedzieć.
Bez niedomówień, to trzeba by się przyjrzeć, co ta osoba ma w genach i po kim odziedziczyła. Pewnikiem to wiele by wyjaśniło jej prawdziwe motywacje.
13:28 nie udawaj że nie znasz takiego słownictwa.Szlag człowieka trafia jak stare zganiają na młodszych a same nie święte krowy.Napisana prawda a prawda boli.
Jakoś nie kole słownictwo na strajkach a tutaj?Do niektórych trzeba dobitnie bo grzecznie nie zrozumie
13:28 - bo na strajkach takim słownictwem posługują się Tobie podobni i dodatkowo robią zadymę, więc Ty na pewno ich nie skrytykujesz, ale przynajmniej powinieneś takim osobom zwracać uwagę, jeżeli cokolwiek z dzisiejszej lekcji zrozumiałeś.
Znam gorsze, ale cię oszczędzę. Sam się moralnie dostatecznie zgnoiłeś.
Mam 31 lat leżałam w cięzkim stanie ze słabym oddechem,całe szczęście wyszedłem z tego ,twój wybór sam nie wierzyłem w tą chorobę i wylądowałem w szpitalu,nosi nie nosi mam to gdzieś ,byłem prawie po drugiej stronie,to jest każdego wybór
Spokojnie. Napisz ponownie, jak dojdziesz do siebie.
Już doszedłem po 3 tygodniach najgorszych w moim życiu
Dziadek Obamy.