Tak sobie tłumacz, bo co innego ci zostaje? najprościej jest siedzieć i płakać nad swoim losem.
Kiepski też powtarza, że z jego wykształceniem nie ma dla niego pracy, a u nas w Ostrowcu sporo tego narybku.
Też po części prawda. Dlatego młodzieży polska (nie ta resortowa), pomimo wszystko uczyć się, abyście na własne życzenie, we własnym kraju nie byli wyłącznie sługami jego właścicieli.
15:09 - durny dodał durny wątek (z 15:01), a Ty się podniecasz. Przynajmniej w Ostrowcu nie było takiego przypadku, aby ktoś dobijał się w nocy do sklepu Biedronka i to o 3-ej nad ranem. Poniosło Gościa jak po saganie grochówki.
Właśnie wróciłem ze spaceru. Miałem kilka osób. Zgadnij kto był bez maski? ano, na mój gust te osoby były w wieku 50-65 lat. Więc może najpierw niech starsi ludzi zaczną od siebie.
Emerycie, pewnie jesteś młodym emerytem. Najgorsze są.dziadki i babki po 80, krążą jak potłuczone, kupują po jednej sztuce i odwrót, do sklepu chodzą parę razy na dzień, maska wisząca na brodzie. Czemu nikt się nimi nie zajmuje, nie robi zakupów? Przecież to jasne, że oni nic nie rozumieją z rzeczywistości. Ale wredna jestem, wylewajcie hejt.
Młodzi na ulicy, to starsi w sklepach, 17:01.
W Ostrowcu jest specyficznie, bo miasto starców.
17;01
Tak jestem 65 latkiem
Nie zmienia to niczego w tym co wcześniej napisałem
Oni już się wcale z tym nie kryją co chcą z nami zrobić. Zwróććie uwagę na zdjęcie profilowe.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=214121085412883&id=100004449791146
Braun vs. Kaczyński
Tu Polska, nie Izrael. Ciągnie wilka do lasu, wredny ageisto.
Nie odwracaj kota ogonem, jakim cudem żyd dostał broń w państwowej instytucji ŻW służy? Nie czujesz sie zagrożony bo jesteś jednym z nich?
ja się czuję zagrożony bo oni nienawidzą polaków
Ty się boisz nawet pluszowych misiów, więc wiesz.
Skoro tak Wam nie pasują emeryci, uznajecie ich za gorszy, niepotrzebny sort, to pytam dlaczego poszlibyście w ogień tak bardzo popieracie obecne rządy z przywódcą emeryt+++. Jakoś te wasze poglądy nie są zbyt spójne - cha!, cha!, cha! Czyżby widoczne u Was było rozdwojenie jaźni?