Zobaczyłem kupę i znowu mnie zawiodłeś. Stąd nerwy.
Foliarza za uszy i niech zobaczy.
czy karetki czekają bo pozywtywny cov id wychodzi nawet u kozy ???
Czy karetki czekają bo cow_id (znakowanie bydła znamieniem bestii) nieoczekiwanie pokazał się nawet w owocu papaja ?
https://www.o2.pl/stylzycia/papaja-z-koronawirusem-absurdalne-wyniki-testow-6507691439073409a
To nie była teza, tylko wynik wieloletniej obserwacji. Jesteś głupi.
Nie masz argumentów na artykuły z poważnych portali nie ośmieszaj się dłużej.
Takich co myślą jak ten koleś jest więcej, powinieneś się leczyć, to przypomina jakaś przypadłość maniakalną.
Nie bądźcie zdziwieni komentarzami foliarza, nie krytykujcie go, bo to biedny, schorowany młody człowiek na wózku inwalidzkim po wypadku. Świat mu się zawalił, nie wychodzi z domu, nie ma żadnego zajęcia, zamknął się w sobie, nie daje się namówić na żadną rehabilitację i to spowodowało, że jedyną jego rozrywką jest czytanie poważnych, mniej poważnych artykułów i to FORUM. Czasem sama nie mogę go zrozumieć, nie możemy się dogadać, dopadają go różne demony i opowiada niestworzone rzeczy. Proszę o wyrozumiałość.
tak, właśnie widać że coraz więcej ludzi poważnie traktuje moje wpisy a nie coraz mniej. No w końcu, po tylu latach budzi się świadomość. Z czym zresztą dyskutować ? rp, o2 to poważne nie fejkowe strony więc przebieraj nóżkami dalej