To sobie ponawiaj, tylko dlaczego mnie o to pytasz i zmień ton, bo nie jestem twoim podwładnym? Ja nawet nie wiem co to jest "LEWACTWO", to bądź uprzejmy się ode mnie odstosunkować na bezpieczną odległość. Zrozumiano?
21:39 A ty musisz być takim pępuszkiem świata? Okna pozamykaj, bo cię wywieje.
Nikt jutro nie zaryzykuje, żeby kazać stać dzieciom na takim wietrze. sie ma. złoty melon się popłacze. Tym razem wczasów nie będzie.
Daj znać, kiedy mam się zacząć śmiać z twojego "dowcipu". A tak na poważnie bujaj się istoto, bo następnym razem napiszę s p i e r d a l a j. Teraz się jeszcze powstrzymam:)
Biedactwo... Nie wiesz czym jest lewactwo? Może też nie wiesz czym jest podżeganie (vide foliarz z 20:37)?
UWAGA!!! Przeczytajcie ten artykuł dokładnie i udostępniajcie. Jeśli takie sprawy ruszą w sądach, to być może policjanci zaczną w końcu myśleć: https://www.odkrywamyzakryte.com/policjanci-odpowiedzialnosc-majatkowa/?fbclid=IwAR3jnRx46-XYqC_zvzQvMW7Ci5P50oF68yA3N8P_dJzPOxCOL_6QyWF5ZUA
Pisiory mają pecha. Niedziela handlowa hahahaha
Jutro zacznij od rana. Nie wystawiaj dzieci na wichry. A bez budzących litość dzieci cała akcja bierze w łeb ;)
Super, że jest niedziela handlowa, to wolontariusze mogą stać w marketach. Powodzenia.
Dobrze, że jest niedziela handlowa, a w naszym mieście wiele marketów. Wolontariusze mają gdzie zbierać na Orkiestrę. Idziemy na kolejny rekord!!!!!
Lewactwo żyje z pracy innych dlatego musi zniknąć z tej planety. W większości lewactwo popierające wośp ma pioruny na profilowym dumnie pisząc "moje ciało mój wybór". Hipokryci już.nie gloszą tego hasła w przypadku przymusu szczepień popierając ten przymus nawet.
Coś mi się wydaje, że ty się foliarz doczekasz. Ratują cię tylko żółte papiery, bo przeginasz na maxa.
KOCHANI, JESTEŚMY RAZEM JUŻ 30 LAT I TAK BĘDZIE DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak widać po wpisie 9:30 lewactwo też udaje że "walczy" o wolność a tymczasem chciało by nas ZAKNEBLOWAĆ żeby nie dało się nawet wyrazić własnego zdania jakie by ono nie było. To jest właśnieta lewacka retoryka, jak trzeba dziecko zamordować aborcją to jest "zlepek komórek" oraz słynne lewackie "moje ciało mój wybór" ale jak szykują się nas szczepić siłą i w kaftanach to lewactwo popiera lewice, po, i pis w tej kwestii.