Czaisz? W jeden dzień Owsiak zarobił 60 mln. Głupota ludzka czy ciemnota?
Nieaktualne dane podają w twojej Niezależnej. Owsiak zarobił według wstępnych danych 127 milionów, a to nie jest wynik końcowy, który będzie ogłoszony w marcu i będzie podwojony, jak zwykle.
Chciałbym żeby kolejna zbiórka była dla dzieci chorych na SMA gdzie rodzice muszą zbierać na najdroższy lek 9 mln
Wczoraj był magiczny dzień, w którym psy nie boją się petard
My, Pomagamy z głową, nie tylko od święta!
https://twojazbiorka.pl/39-wspolnie-dla
Wspólnie dla Bezcennych. Wyremontujmy bezpieczną przestrzeń dla mam i pociech
I tego się trzymamy. Działamy przez cały rok. Nie bierzemy 40 proc. dla siebie. Nie każemy nikomu sterczeć na mrozie.
09:16. Jakoś nigdy nawet się nie zająkniesz o zacieraniu rąk przez ojca Tadeusza - Prometeusza, który stwierdził, że nie musi się nikomu tłumaczyć, ile milionów rocznie przytula z darów od emerytek. Ten to musi stosować dobry krem do rąk, żeby mu się rany od zacierania nie zrobiły.
Dlaczego duraku czepiasz się słusznych dzieł Torunia. Wiesz, ile rodzin złoszczą takie prymitywne wpisy? zapamiętaj raz na zawsze- zakonnik ślubuje ubóstwo, a to oznacza, że niczego nie ma na własność. Korzysta z tego, co potrzebne do życia i ze wszystkiego musi się wyliczyć wobec zwierzchników. Nie tak jak ty. A skoro zazdrościsz, idź do zakonu i poświęć życie. Prosta sprawa.
12:12. Nie chce mi się z tobą gadać, bo jesteś głupsza/głupszy(nie wiem które z was tym razem) niż ustawa sejmowa przewiduje i lata mi to, co ciebie denerwuje. Mam pytanie, dlaczego ty nie jesteś w zakonie? Wolisz sektę neo, bo tam też niezłe obrywy? Oczywiście w ramach ubóstwa.
ten rekord to był pewny od samego początku .
Aktualny stan zbiórki - 1 3 6 mln.zł. Ostateczny wynik będzie podany w marcu.
8.29
Ale by to dostrzec trzeba patrzyć sercem a nie robić show.
Owsiak już kolejne kieszenie napycha a ci jeszcze go upamiętniają jak bohatera.
Brawa dla WAS!!!
7.47 jak dziecko cierpi to co zrobisz ?