Ludzie .... gdzie rozum ? Dali marne 30 gr a co niektórzy się cieszą tak jakby za darmo mogli zatankować. Co to za rabat 30 gr ? Ktoś to wogole sobie policzył? Przy 50 l to jest 15 zł, 2 litry .... wolę zatankować na innej stacji a nie stać w tych kolejkach bo Janusze biznesu pozakładali aplikacje i tankują z rabatem hahaha . Pozdrawiam kolejkowiczów
Najlepsze jest to, że niektórzy do najbliższej stacji mają 200 metrów, a do Orlenu 3km. Ale co tam 30gr piechotą nie chodzi.
I z jaką dumą tankują 30 gr taniej , bo przecież mają aplikację....przejedzie 3 km , poczeka w kolejce ale .... jednak te 30 gr to jest coś...... ręce opadają.
Nie tankować jak tacy chojni są inne stacje.Ale cena na samą raczej.
Do dystrybutora chyba nue zdążę bo będę stał w kilometrowej kolejce zaraz za Tobą. Spokojnie dojadę gdzie indziej i zatankuje beż kolejki.
A ci na górze typu Mateusz, Jarosław, Daniel itd pękają ze śmiechu widząc jak glupi lud jest zadowolony ze zniżki jaką im dali . Śmieją się ,ze dać ochłapy to polak i tak będzie zadowolony i odwdzięczy się przy urnie wyborczej. Miska ryżu od Mateusza i naród szczęśliwy. Ludzie ogarnijcie się
Takim jak Ty to chyba ani apel ani prośbą nic nie da .
A co może dać takim, jak Ty? Pewnie kupisz taniej, podziel się na Forum swoimi osiągnięciami.
Nawet gałganie nie mam tej aplikacji więc taniej nie kupię , po drugie nie jestem takim durniem jak ty żeby tracić czas i właśnie pieniądze żeby dojechać na jedną z trzech tych stacji w Ostrowcu i stać w kolejkach , wolę podjechać do najbliższej stacji i przy pustym dystrybutorze zatankować, a i tak zaoszczędzę więcej niż te 30 gr . Ale jak to typowy polak i napinacz forumowy woli jechać kawał drogi , stać w kolejce...ale zatankuje 30 gr taniej . Ups No chyba że ma jeszcze KDR to bedzie chyba całe 40 gr .... żal mi Ciebie człowieku.
Nie wiem, kto przy zdrowych zmysłach tankuje z pustego dystrybutora, chyba tylko temu z 12:18 to się udaje.
Czytaj ze zrozumieniem durniu , przy pustym , a nie z pustego . Widać Twoja głowa jest pusta skoro nie potrafisz zrozumieć prostego zdania .