Najlepsze jest to, że niektórzy do najbliższej stacji mają 200 metrów, a do Orlenu 3km. Ale co tam 30gr piechotą nie chodzi.
I z jaką dumą tankują 30 gr taniej , bo przecież mają aplikację....przejedzie 3 km , poczeka w kolejce ale .... jednak te 30 gr to jest coś...... ręce opadają.
A ja od początku istnienia stacji stat Oil a teraz circle na Jana Pawła właśnie tam tankuje i zawsze jestem pierwszy lub drugi przy dystrybutorze . Jakość paliwa bdb , a że parę groszy drożej, no cóż. Oszczędzam czas i a te parę groszy różnicy odbijam sobie tym , że nie stoję w kolejce i nie spałam niepotrzebnie paliwa.
Proponuje olać ORLEN tak ja was olewam sierściuchy. Zawsze tankuje na ORLENIE
Tu 30 gr tam 500zł. Mechanizm ten sam. Ludzie się cieszą, że ktoś im najpierw zabrał pomniejszył o opłatę operacyjną państwa i oddał w mniejszej kwocie. Mokry sen Janusza bez podstaw matematyki.
Dokładnie. Coś jest tańsze jeśli twój czas nie ma wartości.
faktycznie rabat znaczny przy 150 litrach paliwa tyle można kupić miesięcznie wynosi 45zł jest MOC chyba nawet wezmę udział w nadchodzący wyborach .
14.41 2 mln wyborców?, o kim mówisz? o Ukraincach? hahaha
po tylu wulgaryzmach sądzę że jesteś niedowartościowanym z kompleksami człowieczkiem .
To nie obnizka tylko podwyzka o 2.70!!!
Gdzie masz teraz taniej po promocji niż na Orlenie??