Proponuję olać Orlen, jeśli jest możliwe jeździć rowerem do pracy. To powinno zmniejszyć popyt na paliwa, więc i cena powinna zlecieć w dół. Proste rozwiązanie. Przez tą akcję z kolejkami na stacjach po paliwo sami ludzie sobie wywindowali taką cenę paliw. Dlaczego nikt nie krzyczy o wzrost zarobków jeśli cena paliw i innych produktów jest zbliżona lub czasem większą ceną niż w unii? Ceny się zwiększają, zaś wynagrodzenia nie. U nas za wynagrodzenie kupisz np: 300-350 litrów paliwa,a w Niemczech jest to już trzy razy więcej. Chcą być w unii niech wszystko zrobią pod unię,ale zaczynając od wynagrodzenia,a nie z dupy strony,aby zniszczyć i okradać Polaków.
A ja od początku istnienia stacji stat Oil a teraz circle na Jana Pawła właśnie tam tankuje i zawsze jestem pierwszy lub drugi przy dystrybutorze . Jakość paliwa bdb , a że parę groszy drożej, no cóż. Oszczędzam czas i a te parę groszy różnicy odbijam sobie tym , że nie stoję w kolejce i nie spałam niepotrzebnie paliwa.
Im większa inflacja tym pinokio mordę cieszy bo kupił se obligację za 4,5 bańki
Proponuje olać ORLEN tak ja was olewam sierściuchy. Zawsze tankuje na ORLENIE
Prawda I do tego będzie dążył cwaniak.
Pis będzie rządził dopóki będzie żył Kaczyński a i teraz przybyło im ponad 2 mil wyborców :) społeczeństwo się starzeje a 13 i 14 emerytury jednak robią swoje.
Rabat na orlenie, a tankują na Cirkle i BP. Dziwne hahahaha
ja podjadę i zatankuję. Każdy rabat liczy sie w domowym budżecie. Nie chcesz- to nie szydź z innych i tankuj gdzie chcesz...demokracja. Przecież możesz mieć focha i płacić więcej!
Idz do sklepu zaplac trzy razy więcej za wszystko ale jedz po rabat 30 gr hahaa durny naród bądź zadiwolony
faktycznie rabat znaczny przy 150 litrach paliwa tyle można kupić miesięcznie wynosi 45zł jest MOC chyba nawet wezmę udział w nadchodzący wyborach .
14.41 2 mln wyborców?, o kim mówisz? o Ukraincach? hahaha
Tu 30 gr tam 500zł. Mechanizm ten sam. Ludzie się cieszą, że ktoś im najpierw zabrał pomniejszył o opłatę operacyjną państwa i oddał w mniejszej kwocie. Mokry sen Janusza bez podstaw matematyki.
Podnieś marżę o kilkaset procent - obniż o 30gr. Obawiam się że jesteśmy straceni..
https://fb.watch/dWKQT-rJav/
faktycznie rabat znaczny przy 150 litrach paliwa tyle można kupić miesięcznie wynosi 45zł jest MOC chyba nawet wezmę udział w nadchodzący wyborach .