Dla takich jak ty niech zrobią 15zl za litr paliwa to mniej będzie debili
Raczej więcej,bo dadzą znowu promocję na 30 groszy he he he he he he he he he he he he he he he
I te barany i tak się rzuca i będą się cieszyć z 30 gr rabatu hahahahaha
Prymitywne odżywki nie zmienia faktu. Kto chce, niech płaci drożej. Demokracja.
Ta naprawdę? To czemu jak masz demokrację, wolność słowa i wypowiedzi to wątki są usuwane?
Żałosny rabat,żałosne zachowanie ludzi,żałosne kolejki....byłem świadkiem jak dwóch gości prawie się pobiło w kolejce,jeden stwierdził,że temu drugiemu za długo schodzi przy kasie bo ta super aplikacją się nie otwierała i z tego powodu za długo schodzi.Nie pojadę już na żadna z tych stacji,wolę jechaćna bp,bez kolejki,bez apki,wystarczy karta,ta sama co nabijaja punkty w Kauflandzie.
Dokładnie tak.nigdy nie widziałem tyłu zadowolonych ludzi z podwyżki jak ci wszyscy stojący w tych kolejkach. I ta duma ze maja aplikacje Vitay hahahhahah
Przynajmniej sprane łby jak ich nazwałeś nie szkodzą państwu. Tak jak zdrajcy fanatycy tvn.
Ale ich wódz i prezes z całą swoją świtą szkodzą państwu i to bardzo.niech ludzie dalej bija im brawo to będą mieli jeszcze lepiej.Paliwo,co za tym idzie drożyzna w sklepach,podwyżki czynszu woda,prąd,gaz itd.juz niedługo nawet na wspomnianą przez Mateusza miske ryżu ludzi nie będzie stać.
Podwyżki 80-100 procent ale z 30 gr są zadowoleni.......co za naród...... to jest jakiś dramat.
Ludzie sami zdecydują kto dla nich najlepszy w przyszłorocznych wyborach. Twoje wypociny na lokalnym forum nic nie zmienią.
Ja się nie przejmuje bo mnie stać na tankowanie na circle k bez śmiesznego rabatu,nie patrzę na cenę tylko leję do pełna a nie jadę przez pół miasta jak ty, nie stoję w ogromnej kolejce i nie martwię się czy mi się aplikacaja otworzy czy nie.ale jak zdecydujesz wraz z ludźmi którzy popierają obecny rząd to nie nie płacz później ze drogo,że trzeba blokować stacje,że to czy tamto.