jak, gdzie , kiedy.
https://serwisy.gazetaprawna.pl/edukacja/artykuly/1484950,300-na-wyprawke-szkolna-kiedy-wnioski.html
ja jestem pracująca ,bez dotacji i też coś chce....i nie mam.Dajta moze 1000 plus
Ja tez pracuję i płacę podatki i to że pytam czy ktoś dostał już to już jakieś przestępstwo? 300 + i 500 + dostają tez zwykli pracujący płacący podatki ludzie Gość 10:12
A gdzie były nasze pieniądze za PO się pytam? Wszędzie wysoki socjal na dzieci, ale nie, w Polsce dzieciom się nie należy!?! Sporo moich znajomych wyjechało do UK i co? Pierwsze to polecieli po kasę do Królowej. Hipokryzja nie zna granic.
Mam 300 i 500 +, ale razem z mężem pracujemy legalnie, nie na czarno, odprowadzamy podatki. Wszystkim, którym tak ta kasa zadrą, proponuję oddać na dom dziecka, schronisko dla zwierząt, czy co tam chcecie. Ilu z was pluje na PIS, a międzyczasie robicie pazurki, włosy i inne usługi bez odprowadzania podatku??? Nazywacie ich złodziejami, oszustami, a sami kim jesteście???
Taaaa :) :) :) kupa serducha jest lepsza co? I ten sok z buraka... ech. Jak się nie ma argumentów, to fake news trzeba wrzucić, mema... Ogarnijcie się, już po wyborach.
300+jest wypłacane od 16 lipca a potem w każdy czwartek