Ej Pajace z 14:47 14:57 14:59 i 15:01. Wątek jest nie o tym, więc wypierdalać.
Możesz pokazać jak się to robi?
Mama mogła kazać mi wyjść ale wypierdalać nigdy, często tak do ciebie mówiła? masz nadal koszmary? jakaś trauma?
Nigdy nie poznałem swojej mamy, ale twoją kilka razy mi się zdarzyło.
Jesteś nekrofilem? twojej matce się nie dziwię.
17:54 to niech nie dają i niech nie oczekują lekcji online bez zapewnienia odpowiedniego sprzętu. Pracodawca zapewnia sprzęt do pracy.
Dyrektor przespał wskacje, jeśli nie przygotował szkoły do pracy zdalnej (rootery, praca laptopa/laptopów w każdej klasie itd.) To wiele kasy nie kosztuje.
Taki manager, któremu wszystko trzeba powiedzieć, jest do wymiany. Natychmiast.
Sam jesteś rooter :p
*router, co nie oznacza, że dyrektora za dychę należy oszczędzić.
Nawet gdybym siedziala w szkole od rana do wieczora 7 dni w tygodniu, nigdy nie zarobię w rok tyle co mają bracia Golec za kilka koncertów.
Co w związku z tym? Nie wszyscy możemy śpiewać czy być aktorem. Nauczycielem tak jak kasjerką może być każdy. Tak więc nie ma co zazdrościć talentu innym. Takie życie.
Nie zgadzam się, na weselach wszyscy śpiewają, a Ty czego uczysz ?, czy kasa ?
Ci co spiewają na weselach nie są beneficjentami tych dotacji. Na weselu pijany wujek też śpiewa. A ta kasa(choć wcale tego nie popieram)nie może być przeznaczona na wydatki artystów. Będą podobno rozliczani z tego. Ale fakt, że przesadzili z rozrzutnością. Przedsiębiorcy muszą sobie jakoś poradzić, aby gwiazdy będą dotowane.Nauczyciele owszem,powinni dostać sprzęt do pracy, ale być w tym czasie w szkole i na laptopach szkolnych pracować. Czy to znaczy, że dostaną sprzęt do użytku prywatnego? Trochę nie fair w ogóle z tym rozdawnictwem.
06:16 nie fair to żądanie podawania prywatnego telefonu bez zapewnienia tegoż telefonu. Urzędnik jakoś nie podaje swojego numeru petentom.
21:46, nauczyciele w różnej formie pracują. Kasjerki również pracuja. Bracia Golec nie koncertują, więc nie zarabiają. Takie życie. Ale nie ma co tego nieróbstwa zazdrościć. Nierobem może być każdy.
Pasuje?
To niech pracują koncertują zdalnie. W czym problem?
Rooter czyli korzeniarz, kobicie pewnie brakuje korzenia ;)