I w jednostkach podległych starostwu też trochę tego było
Starosta Dębniak miała oszczędzać!!!Najpierw pozbyła się pisowców a teraz dała SWOIM 300 tysięcy złoty nagród.No typowy przedstawiciel ostrowieckiego ,,towarzystwa".
Nie jestem zdziwiony. Przecież o to chodziło, żeby PIS wykopać bo interesy chwilowo zostały naruszone. teraz wróciło wszystko do "NORMY". Bo tu nie chodzi o ludzi. Tu chodzi o KWW koryta.
Bo im wolno!!!A pieniędzy na sport nie ma!!
Jak by tak było za Starosty Dudy,to Gazeta Ostrowiecka już by go,, ukrzyżowała".W pięciu numerach by pisali jaki to skandal!A teraz jest cichutko ,bo rządzą znowu swoi.
No tak na 100 pracowników to średnio 300 zł brutto do ręki 200 faktycznie zawrotne pieniądze ciekawe na co Ci ludzie je wydadzą może domy postawią
Na 300 000 zł : 100= 3 000 zł. A więc 3 tys zł nie 300 zł średnio na etat. Pewnie byli tacy wybrańcy którzy dostali dużo więcej niż zwykłe "szaraczki".
Za co ? Ja się pytam !
A ja się pytam za co? co niektórzy w pojedynkę - za niewykorzystany urlop wzięli oj duuuuużo więcej niż ktoś wydał na nagrody ech żenada i tylko tyle - do gazetki plastusie chwalić się rozdanymi zbawiennymi płynami. Samo życie i dwie strony medalu.
Oni tak zasługują na te nagrody jak gość 18:41 ich obrońca, być może też beneficjent tej nagrody na 6-tke z matematyki:))
tam są nagrody jubileuszowe, które prawnie się pracownikom należą i to jest duzo
Czy któryś radny może poprosić o informację w urzędzie miasta? Ile było nagród?
Radny Walesic prosił o te dane.W odpowiedzi na interpelację radnego właśnie powiat musiał podać kwotę nagród i jest to 300 tys. złotych.Wszystko można teraz odnaleźć na stronie powiatu.
Nie pisz bzdur 300 tys.nagród to 300 tys.Tak oszczędza starosta Dębniak.
Najwyższy zarobek w samorządze ostrowieckim to około 250 tys. Pani Marzeny Dębniak.To i tak mniej niż 300 tys.Gościu z 19:20.Żenada to Ty chlopczyku.
Górczyński to dopiero ma wyrabane na wszystko!Dał Dębniakowej tyle kasy i co mu zrobicie.Pan nad Pany.