Tak kończy się dla gospodarki i bezpieczeństwa Europy niepisany pakt przyjaźni pomiędzy Niemcami i Rosją i podziale wpływów. Rząd PIS w niczym nie jest temu winien, ani żaden inny oprócz tego w Berlinie !!!
22 09 czyli twoim zdaniem gazeta kłamie że 350 ludzi na bruk
Jak go PiS robi w uja to dobrze bo niby coś zawsze dostanie.
Chiny mają tani gaz, więc przyślą chińskie.
A czy jakość tego chińskiego gazu będzie taka jak jakość innych towarów?:)
A czy to nie ten zakład palił się?
Odbudowali go już?
Za komuny bylo lepiej kazdy mieszkanie mogł dostac i robote mial jaka chcial a teraz wyzyskiwacze itd.itp.niech poupadają hwdp
Nie to zupełnie inny zakład
Ty 20:10 jednak zatrzymałeś się mentalnie w PRL i wierzysz tylko w to co ci słuszna partią powie czyli jak kiedyś pzpr
Nie ważne jaka partia w Warszawie..jak żeś nierób to wiecznie będzie narzekać. Za PO i za PiS mam kasę bo ciężko pracuję. I 2x do roku wczasy w Grecji.
A ja myślałem że 350000 tyś. Ale nie piszą ile firm dziennie pada ( tyś)
Za komuny było lepiej bo chociaż był węgiel, a za pisu węgla nie ma w kraju który śpi na węglu. Mało tego przed wyborami Duda i Morawiecki sie zarzekał że tego węgla mamy na 200 lat (są dostępne filmy z przemówień)
kupjta świczki na zime kupujta, trzeba było nie głosowac na pis tylko na WiR
13:00. Nie każdy jest zbokiem i lubi lizać dupę rządzącym, sprzedając się, jak tania dziwka z obwodnicy. Nie wymagaj od wszystkich, żeby byli kimś "mniej niż zero"...... a czasy się zmieniają i wtedy nadchodzi pora ocen i rozliczeń.