Może nie będzie wyburzania domów, spokojnie. Mają już wprawę w budowie tuneli...
13 km trasy i 6 mostów . Bardzo ciekawa trasa ..
Nie wiem czy ten naród jest tak głupi czy taki podły.
Trasa była już zaplanowana 20 lat temu..tylko nowobogaccy powracali na wieś i teraz szok..a nawet teraz pianie koguta im przeszkadza
Coś ci się przyśniło była planowana ale inna trasa nie przez trereny zamieszkałe. Nagle teraz ogłosili zmianę i z tego powodu tyle protestów
2022-11-18, 12:15 Bzdury piszesz!Mam tamte plany i nic się nie zmieniło poza tym że miała być 2 X 2 a teraz 2+1.
Święte słowa!
20 lat temu jak pisze 20:56 to były tereny niezamieszkałe ale ludziom żyje się coraz lepiej dlatego dzisiaj stały się zamieszkałymi. A tak nawiasem to gdzie te protesty?
Za wyburzenie właściciele dostaną duuuużżżeeee pieniądze.
Buldożery w ruch i nie patyczkować się. Miasto musi się rozwijać. 6 grudnia poznamy wykonawcę projektu a później to już z górki
17.42 najpierw twoja chalupe
2022-11-18, 18:34
Sam jeździsz różnymi drogami i tam też ktoś został wysiedlony,wyburzony by mogła powstać droga.Najgorzej jak się widzi tylko czubek własnego nosa.
Zastanów się gnido z 17:42 co piszesz! Będziesz widział rozwój swój jak świnia niebo.
Brawo. W punkt. °✓°✓™
Obwodnica, o czym pis nie wie, bo mówi o rozwoju regionu, jest do odkorkowania miasta. Bo zbyt duży pojazdów ruch, to korki, zanieczyszczenia, gorsze zdrowie i uciążliwość dla mieszkańców.
W dzisiejszej GO piszą o spodziewanych protestach.
Czyli jak zwykle: budować drogi szybkiego ruchu, ale nie przez mój grunt.
To żadna droga szybkiego ruchu, zwykła jednojezdniowa droga. Tak chce gddkia. Kierowcy i biznes jest za dwujezdniową.
To nie bedzie droga szybkiego ruchu.