Obecność porządnych ludzi obowiązkowa.
haha... dzięki , że mnie rozbawiłeś .... chyba że to prowokacja ?
Oczywiście będę, musimy pokazać że nie jest mam obojętne w jakiej Polsce będą żyły nasze dzieci i wnuki
15;48
Tak naprawdę nikt nie wie jaka to będzie Polska? i czy w ogóle będzie?
Oby była sprawiedliwa dla nas wszystkich isuwerenna
Przypomnijmy - Nocna zmiana - cały film
https://www.youtube.com/watch?v=TIM6TAhAHTU
Tusk: POliczmy głosy - 4/5 czerwca 1992 Nocna Zmiana. Film pokazujący, zwłaszcza z dzisiejszej perspektywy cz ludzi podłych i uczciwych. Niektórzy z podłych dziś organizują marsz w obronie ICH tamtej demokracji. Patrzą nam dzisiaj śmiało w oczy i cynicznie kłamią. Agentura, jak PRL ma się dobrze i dąży na zlecenie swoich mocodawców z zachodu i wschodu do marginalizacji Polski na arenie Europy a w konsekwencji landyzacji. Hołd tuski po niemiecku na tle Gdańska, czyli ten haniebny, poniżający występ Tuska 18 stycznia 2021 przed niemiecką CDU „Wasz styl rządzenia był błogosławieństwem nie tylko dla Niemiec, ale także dla całej Europy, w tym dla waszych wschodnich sąsiadów, a jako Polak wiem, o czym mówię." - coś obrzydliwego.
W linku film Nocna zmiana.
Putin korumpował latami wszystkich w Europie, którzy mają wpływ na politykę, poczynając od Niemiec, o Polsce nie mówiąc bo tu agentura nie została usunięta po 1989 roku, a ten proces oczyszczania skutecznie blokował m. innymi Tusk u boku Wałęsy z 4/5 czerwca 1992 roku. Tak zostało aż do 2015 roku.
Dziś ten sam gość zwołuje marsz klakierów i koryciarzy w obronie tamtej "demokracji".
POLICZMY AUTOKARY!:)
Gościu 09:06 dlaczego twój Tusk obniżył zasiłek pogrzebowy z 6 do 4 tys. zł.? Ale to były ..... nawet na śmierci i godnym pochówku zwykłych Polaków chcieli "zaoszczędzić" a ich mafie VAT-owskie, paliwowe i inne zarabiały miliardy.
"Zdaniem Sławomira Siwego, szefa Związku Zawodowego Celników, Kancelaria premiera Tuska blokowała zmiany pozwalające walczyć z mafiami paliwowymi. Świadek, zeznając przed komisją do spraw VAT, mówił o tym, że celnicy alarmujący o rozwoju szarej strefy byli szykanowani. Dziś przed komisją ma się stawić Sławomir Nowak - były szef Gabinetu premiera Donalda Tuska."
Czy złoty prezydent dostanie przepustkę na ten marsz o wolność i demolację? :))
Marsz w obronie DEMOLKI Polski.
Z Ostrowca AŻ PRAWIE dwa autokary.
12:17. Co tam, że wszystko w sklepach drożeje z godziny na godzinę, co miesiąc podwyżki czynszów, gigantyczne rachunki za prąd i gaz, ale ważne, że więcej pieniędzy w portfelach w dniu wypłaty czy emerytury, a że starcza to na przeżycie połowy miesiąca, to już absolutny pryszcz, niegodny uwagi. Weź spie.......aj ze swoją nieudolną, pisowską propagandą i muszę dodać - masz szczęście, że jesteś poza zasięgiem, bo ktoś np. mógłby cię opluć....... Co za debili wybierają na trolli w tym pisowskim, urojonym świecie?
Pamiętam jeszcze dziesięć lat temu, jak wyglądali emeryci robiący zakupy na targu. Przygnębienie, nędza na grzbiecie ,nędza w portfelu i nędza w koszyku. Poza lokalną elytką z uniesioną na znak wyższości głową, dorabiającą w instytucjach samorządowych. Waloryzacja 5 zł, w porywach 30 zł. A dziś, zadowoleni, schludnie ubrani, widać, że nie oglądają tak złotówki jak kiedyś. Wielkie dzięki dla PIS-u,że przywrócił godność ludziom, którzy ciężką pracą, a nie złodziejstwem przecież budowali ten kraj.
12:31. Mój Boże, znowu pacjenci Szpitala w Morawicy dorwali się do telefonów. Chyba jakaś "kontrol" jak mówi geniusz Obajtek, przydałaby się w tym szpitalu. Ewidentny brak nadzoru ze strony personelu.
Tusknięty łosiu z 12:27; żal mi cię, że twój intelekt tylko na tyle jest zdolny. Taki typowy profil elektoratu PO.