Na dzień dzisiejszy tylko Jarosław Kaczyński z PIS służy Polakom. Mają mój głos i mojej rodziny.
Tacy jak ty to zdrajcy demokratycznej Polski i Narodu polskiego, dla Polski nie ma innej drogi jak tylko w sfederalizowana UE
Napij się jeszcze 20:21;)
Jedyny marsz jaki wykonam to marsz do urn wyborczych. I zagłosuję tak jak mi sumienie nakazuje. A sumienie nie pozwala oddać mi głosu na PO bo w mojej ocenie to sprzedawczyki. Nie oddam głosu na tęczową lewicę bo jestem wierzący. Jedyna partia która dba o Polskę i reprezentuje moje wartości to PIS. Pan Seweryn upewni.ł mnie w przekonaniu że mam słuszność. Maszerujcie sobie do woli. Weźcie ze sobą Lempartową i kodziarzy, którzy bronili dodatków emerytalnych dla ubeków.
A Piłsudski bohater narodowy kiedyś obalił demokratycznie wybrany rząd
Ale ubaw. Pisie kundle jeszcze rzutem na taśmę usiłują ujadać, a nawet wyć rozpaczliwie. Nie wiedzą, że to już ich agonia, która niestety, jest nieodwracalna.
Kiedy kolejna dawka pisowianki?
W kolejnych wyborach
Może już pojechaliście i ucichnie
https://www.youtube.com/shorts/Ge0F0YbOpK4
Przypomnę: jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
22:50
Popieram
2250 no to pójdziesz siedzieć
Andrzej Seweryn dyrektor Teatru w prywatnej rozmowie z Lisem tak zwraca się do młodego pokolenia, do dzieci:
"Jesteś młody, na razie nie rozumiesz co do ciebie mówię, ale szybko zrozumiesz, jak będziesz miał kilkanaście lat zrozumiesz komu trzeba przyp*****lić i nie zważać na nic – mówi na nagraniu Andrzej Seweryn.
– Tym wszystkim Trumpom, Kaczyńskim, Orbanom pierd****ym trzeba przyp******lić. Żadnych dialogów chrześcijańskich, żadnego rozumienia, debat, porozumienia, nie ku**a – przypierdolić. Faszystom trzeba przyp******lić, a nie dyskutować (...) To są bandyci – dodaje aktor."
Może to były życzenia z Okazji dnia dziecka od pana Seweryna. Takie to elity jutro pójdą w marszu o wolność i demokrację z hasłem ***** ***.
Czarzasty do Frasyniuka: "Żeście komunistów pokonali? Wyście się z nami, k...wa, przy Okrągłym Stole i 4 czerwca 1989 r. do-ga-da-li"
Już wstałem i czynię przygotowania
weż se kanapki i schowaj za pazuchą bo w areszcie żarcia nie dają.