Idą też "niezależne sądy". Resortowe dzieci m. in.Sędzia Tuleja
To bardzo apolityczny marsz. Zgodnie z deklaracjami jego wodzóf.
Cała resortowa elitka postkomuny! Ale nas jest więcej - normalnych i uczciwych ludzi.
Czemu tvpinfo nie transmituje?
12:29
Oni tacy źli a ty co reprezentujesz sobą ?
Na Youtube w kółko pokazują te same ujęcia lekko z góry z najazdem kamery, albo takie punktowe.
Z żadnego takiego ujęcia nie widać, czy marsz jest faktycznie WIELKI, czy jest po prostu mały i niepozorny.
Nie oglądaj YouTube tylko tv
Oj boli chyba nowogrodzką
Siedzą chyba sztabowcy i myślą ci robic
Jesteś z PZPR 12:52, czy zwyczajnym tępym chujem zmanipulowanym bez szkoły i wiedzy o historii?
12:59 - jedno nie wyklucza drugiego :)
12:59
Chce ci napisać, jestem osoba młoda która nigdy nie należała do PZPR z racji wieku, jestem osoba wykształcona, czego nie można napisać o tobie i sposobie twojej wypowiedzi pisemnej
Historie znam, i mam swoje danie , nikomu nie ubliżam u nikogo do niczego nie zmuszam, nie narzucam swoich poglądów
A ty, specjalnie z małej litery, się trochę ogarnij, nie wyzywaj bo cie nie obrażam
Zastanów się nad sobą
Ale nie mów mi, jak mam żyć :)
https://www.youtube.com/watch?v=4XZnSz3-om8 tutaj to samo.
SB walczy o emerytury, zobaczcie ile tego jest. To jest efekt grubej kreski, kto to rozumie z tego tłumu, tylko SB i UB. Nocna zmiana działa po 30 latach w dzień. Skurwysyny i ich pra wnuczęta.
Cicho, posłuchajmy Pana Seweryna, mówi mądrze, na temat i do dziecka, starsi wiedzą swoje
Ciekawe jakby pis zrobił taki marsz to były by takie tłumy?
Lecz się.