18:30 IQ 3,5
Przetoczyło się przez Warszawę tuskowe szambo. Czy juz służby komunalne oczyściły stolicy, żeby można było wyjść na ulice bez obawy zatrucia oparami?
Polacy maszerują, a kundelki szczekają na forum.
Tyle autokarów z przyjezdnymi i jeden samolot z transparentem zaorał towarzystwo. Trzaskowski dostał pół miliona głosów w wyborach. Widać że mimo przyjezdnych takiej liczby na marszu nie było. A rocznica taka znamienna. "Panowie policzmy głosy" Trzeba być cynikiem, żeby nie nazwać gorzej.
Z tuskiem to raczej folksdojcze a nie Polacy.
samolot czy balon a może rakieta?
Samolot z transparentem. Popatrz na yt bo w "wolnych chi chi " mediach nie pokazali.
150 000 POpaprańcow porażka dramat.,, *****PO długopis Niemiec poniósł porażkę Brawo PiS
. Marna stacja tvn i marny POpapraniec poniosl porażkę huuuuraaaa Brawo Polacy Brawo PiS, ***** PO
Ciekawe czy marna ostrowiecka marchewka była buuuuhaaaaa
Komu chcecie oddać władzę? Im? https://www.youtube.com/watch?v=vQr3qdv_hW0
w tvp to sa jacyś dziennikarze?
Tu chodziło o atak na p. Borowskiego. Ale dla młodych to nazwisko nic nie znaczy. Tusk im powiedział kogo szanować a kogo gwiazdkować.
.... Jak niemiecki długopis może coś dyktować Polakom
Czyli można się spodziewać, że przy wyborach nic jeszcze pewnego.
Podniecanie opozycji spadnie. Temat marszu się wyciszy. Znowu zaczną podkopywać wszystko to co polskie.
Ja się nie podniecam. Ja się tylko cieszę jeśli spada poparcie PIS i tam samo się cieszę ja spada poparcie PO.