JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!
No jedziemy. Tylko niech PiS odda nam PKS z każdej wsi.
Przypominam ze wspieranie Pis to dalsza banderyzacja Polski i robienie tu drugiej Bialorusi. Wylecicie na kopach..
11:39 pojebany jesteś??!! Polacy walczyli z bandera a Ty qrwa takie pierdoly pierdolisz?!?! Pomyśl czasami jełopie.
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski.
Tak jest, z pisem, największym zdrajcą mądrości, uczciwości i humanitaryzmu.
Adminowi widzę cytowana prawda o Tusku i PO na forum przeszkadza. Trzaskowski nie:)
Nasz człowiek w Warszawie:
Gościu 11:45 - wspiąłeś się na wyżyny intelektu - "zdrajaca mądrości". Co za mondrości:)
Zgłoś do sądu jak masz dowody.
Co tam na drodze autokratycznej Polski? I nagle już wiadomo o co chodziło Jarosławowi kiedy mówił, że państwo prawa nie musi być demokratyczne oraz to że chce zrobić z Polski druga Turcję.
Jest gość tutaj na forum, który wygina rzeczywistość. I Polskich patriotów nazywa banderowcami. Wygląda na to, że nie studiował kart historii. Gdyby znał historie Polski i Ukrainy nie wypisywałby takich idiotyzmów.
Jest gość tutaj na forum, który wygina rzeczywistość. I Polskich patriotów nazywa banderowcami. Wygląda na to, że nie studiował kart historii. Gdyby znał historie Polski i Ukrainy nie wypisywałby takich idiotyzmów.
Polskich prawdziwych patriotów i katolików?
12:16 nie odnoś się do tego, co tępe chuje piszą, szkoda energii.
Przewodniczący EPL Tusk określił rządy Niemiec jako błogosławieństwo dla całej Europy:
„Wasz styl rządzenia był błogosławieństwem nie tylko dla Niemiec, ale także dla całej Europy, w tym dla waszych wschodnich sąsiadów, a jako Polak wiem, o czym mówię. Był istotny także dla państw bałkańskich w realizacji ich marzenia o dołączeniu do Unii Europejskiej oraz dla Ukrainy w jej walce z agresją”.
Dziadek z Vehrmachtu byłby dumny!
Ja i tak będę głosował na Konfederację i mam nadzieje, że oni popsują cały plan tych upodlenia Polaków przez gamoni z Pis.
Tak i wygonią zydów, pozamykają homoseksualistów, zabronią aborcji i rozwodów, coś jeszcze dodać?