A po co? Wolałbym zobaczyć miny pisowców zaraz po wynikach wyborczych, gdzie dostają baty. Nie ma chyba nic dla nich bardziej wkurzającego niż taka porażka.
Jednak ciężko jest zrozumieć tłum (pospólstwo) bo jak można popierać oszustów, zdrajców a tym samym jarzmo sobie zakładać idąc w niewolę niemiecką
Skrajnie manipulujesz faktami , Polska będzie z UE albo znajdzie się pod wpływem Rosji, nie ma alternatywy, mnie po drodze z demokratycznym światem
18:41, niestety, ale to ty manipulujesz faktami, albo jesteś totalnie swirniety.
Jak do Warszawy wybiera się taka elokwentna arystokracja jak np typ z 16:56, 17:59 czy 18:23, to będzie wesoło:))) o wynik wyborów, też można być spokojnym, bo oni nawet krzyżyka nie potrafią prawidłowo postawić, a na kartach wyborczych nie można się posługiwać pismem obrazkowym, jedynym które znają.
Bardziej wesoło niż w twojej szkole specjalnej? Naprawdę. Zacznij to leczyć, bo nawet nie wiesz jak łatwo sprawdzić, że sam sobie piszesz i odpisujesz.
Jedziemy, ja na pewno
I co to da? Spokojnie i rzeczowo rozmawiać.
Po złym Panie , jeszcze lepszy nastanie i utoniesz we własnych łzach a będziesz za kilkanaście miesięcy miał pretensje do siebie i wycieczkowiczów!.
Jeśli mam wybierać pomiędzy: kijowo, ale stabilnie (PO), a kijowo, ale dynamicznie (PIS) to wybieram opcje pierwszą.
Gościu 18:41 UE zapewnia nam landyzację i zarządzanie przez Niemcy. A Niemcy nie zmienili stosunku do Rosji. Zawsze mieli wzajemne sympatie - układ z 23 sierpnia 1939 roku Ribbentrop -Mołotow chyba znamy z historii najnowszej:) Po zakończeniu wojny na Ukrainie wejdą na kurs sprzed. Gaz Nord Stream znów popłynie. A gdyby Tusk rządził w Polsce, znów będzie hołd tuski:)
No, a kula ziemska jest płaska a w Smoleńsku był zamach i w co jeszcze niedouczony pisowski spiskowcu wierzysz?
Płaski to ty masz łeb, tuskniety gościu:)
Wypad stad upainskie trole
Chyba jakiś ostrowiecki dwuletni uniwersytet skończyłeś?
NIE dla folksdojczów i oszustów.
Hołd Tuska po niemiecku. Ciekawe sa opinie pod
Tusk: "Niemiecka sztuka rządzenia była błogosławieństwem dla Ukrainy i całej Europy"
Link z tłumaczenie Hołdu Tuska: