20:04. Ty na pewno najlepiej wiesz, co to był socjalizm, bo urodziłeś się dokładnie w roku, w którym ten ustrój pożegnano w Polsce i dlatego wypowiadasz się jako wielki autorytet. Śmiech na sali. Zgadnij po czym poznałem kim jesteś?
Nie filozuj, 10:01, tylko wymień podstawowe cechy polskiego, powojennego socjalizmu.
Co to znaczy "filozuj"? Nie znam takiego słowa w języku polskim. Czyli to prawda, że politologia kielecka, to słabiutka wydział na UJK - każdy kończył, kto coś umiał, czy nie umiał.
Albo może łatwiej Ci będzie opisać balcerowiczowski kapitalizm.
W Polsce jeszcze nie ma pełnego socjalizmu, ale jesteśmy na dobrej drodze.
11:23. Słuchaj synku, po pierwsze kto ci powiedział, że ja zamierzam z tobą dyskutować? Ty znasz polski socjalizm z przekazów od pisowskich serdecznych kolegów, a ja znam z autopsji, to o czym mamy rozmawiać?Widzę, że jak codziennie jesteś mocno zapracowany w godzinach urzędowania szczególnie..... na forum Ostrowca. Przypominam ci dyskretnie, że pensję masz z naszych podatków. Czarno widzę twoją dalszą karierę polityczną, ale przecież to nie mój problem.
10:01, he he, nic nie poznałeś i tylko ci się wydaje, że jesteś bystry. Moją datę urodzin od zakończenia tego ustroju, dzieli sporo lat. Zresztą, nawet gdybym się urodził w roku w którym pożegnano, nie mógłbym być autorytetem:))
Pochód zdrajców, sprzedawczyków, antypolaków i pospolitych idiotów.
Adminie, trochę odwagi. Wyłączasz post, jako niezgodny z regulaminem o treści: "Adminie dlaczego przeszkadza ci wątek "Wybory 2023: NIE, jaka będzie Polska, ale CZYJA będzie Polska"?
Otoz to ,jaka bedzie ? Bedzie dno i dwa metry mulu ,bo jest coraz wieksza patologia ,coraz wieksze skundlenie ,coraz wieksze szambo ...nic dobrego juz nie bedzie ...
tussk jest zdrajcą Polski. Lepiej nie pokazywać się z nim publicznie.
Przypomnę: jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski ‼️