Co zrobili dobrego dla karaju i dla zwyklego człeka ,jak myslicie ,tylko powazne argumenty ,bo ich szukam i nie moge sie doszukac,moze ktos mi pomoze ,bo wybory tuz tuz
a ty co zrobiłeś przez te 4 lata dla siebie? myślałeś że z nieba ci wszystko spadnie?
Wybitny filozof polityki Alexis de Tocgueville napisał kiedyś, że " Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niesprawiedliwości, której nie mógłby dopuścić się skądinąd łagodny i liberalny rząd - jeśli zabraknie mu pieniędzy."
Jakby przewidział rząd Tuska...
Wszystkich zainteresowanych odsyłam do http://rozliczplatforme.pl/
Tusk Jako lider opozycji atakował obniżający podatki PiS mówiąc: "dzisiaj naprawdę poważna załoga zaczyna się zabierać za wasze portfele i za wasze złotówki (...) Są to ludzie, którzy ciągle chcą Polakom ufundować jakąś wersję socjalizmu!".
- Mało kto w Europie, a szczególnie w instytucjach finansowych ma złudzenia, że Polska jest w stanie zrealizować wskaźniki przyjęte z sufitu przez rząd Tuska na 2011 r. oraz na następne lata. Doskonale rozpoznany został też sens operacji z OFE. Problemem są tylko skutki tych błędnych założeń. A przy mniejszym poziomie wzrostu oraz wysokiej inflacji nie uda się zrealizować redukcji długu publicznego. Oznacza to zmniejszenie realnych środków na zwalczanie bezrobocia, ale przede wszystkim na inwestycje, głównie drogowe.
Mozecie zamykac stadiony,ale nie zamkniecie nam ust - najwiekszy klamca to Donald Tusk!!
Za żądów PISu ludziom lepiej się powodziło, niż za PO.
Duzo dla siebie zrobiłe,przezyłem jego rzadzenie i nawet jest mi dobrze tylko tyle ,ze musiałem na 2 laa z kraju zniknac dlatego pytam ,bo po powrocie widze ,ze szambo jest nadal albo i wieksze
Dokładnie do tej pory śnią mi się horrory z udziałem Kaczyńskiego.
PS. 4 lata po czym ?
pono w takim razie zapraszam na sienkiewicza do poradii zdrowia pschicznego,wyleczymy cie z tego i co wiecej polubisz PiS
Super PiS mam polubić a w szczególności niszczyciela chorego ? phhhpfffff chyba was ... sorry ale ja nie jestem ani za PO ani tym bardziej za PiS naiwni z was jeżeli myślicie że oni wam pomogą.
za "żądów"? .. w sumie to racja. to co robił jarek to nie były rządy tylko żądy.
BEDZIE WIECEJ MIEJSC PRACY JAK OBIECYWAŁ TUSK -------idzie ku PRL-owi wiec i ormowców beda potrzebowac,a w tym mamy doswiadczenie ,bedzie kazdy na kazdego donosił a kto bedzie nie znami bedziemy zamykać
Za Kaczyńskiego CBA wchodziło na mieszkania podejrzanych biznesmenów, co oczywiście najbardziej bolało szeregowych pełowiaków, za Tuska ABW wkracza na mieszkanie zwykłego człowieka właściciela stronki internetowej nieprzychylnej Komorowi i co na to pełowiaki - cisza.
http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/ustawyall?OpenAgent&6&93