dales link co zrobil sejm przez ten czas a nie PO. W sejmie nie tylko jedna partia na szczescie siedzi
huhu koleżko, skrytykowałeś PO, spodziewaj się wjazdu ABW o 6 rano.
4 lata to okres tylko obietnic i nic wiecej. liczylem na jakies ziany,ale oni tylko na PiS szczekaja i to jedyne co robia. w meksyku jest takie powiedzenie: wladza sie zienia a biednemu jak byla bieda tak jest bieda. ja nie ide juz na zadne wybory,chocby i obama tu rzadzil to nic nie zmieni
Na wybory trzeba pójście bo jak nie pójdziemy to oni i tak pójdą i będzie to samo możesz głosować na coś innego niż PO ale trzeba iści na wybory.Zawsze się coś np. .nie będzie Donalda a to już coś.
Za Pis-u to miałbyś już 100 podsłuchów i kolekcje haków, które zbierano aby użyć w odpowiedniej chwili. Fajnie?
A znasz kogoś kto krytykował wtedy rządy PiS i miał założony podsłuch (nie musi być 100, wystarczy 1) i zbierano na niego haki. Tak szczerze! Znasz czy nie znasz? Bo jak nie znasz nikogo, to nie pisz głupot!
Chyba znam :
http://www.wprost.pl/ar/191573/Giertych-Kaczynski-szukal-hakow-na-PO-Chcial-miec-wladze-absolutna/
heheh slowo Giertycha pozatym chyba jest proces zwiazany z ta sprawą i poki co w takie nie potwierdzone jeszcze plotki i pogloski to wierza tylko ci co wczoraj wierzyli w koniec swiata
Nie ośmieszaj się! Pytam konkretnie: czy znasz osobiście kogoś, kto miał założony podsłuch, bo krytykował PiS?
I oczywiście nie był złodziejem, oszustem , bandytą, malwersantem, łapówkarzem czy jakimś innym sk... .
Czy muszę kogoś znać osobiście? Czy ten przykład jest zły? Giertych już nie cacy? Jak była koalicja PIS Samoobrona LPR to było dobrze. Teraz jest źle. To się nazywa filozofia Kalego
Ty się Kalim nie podpieraj! Nie obchodzi mnie, co Giertych teraz mówi! Różne rzeczy politycy mówią, aby zaistnieć w rzeczywistości. Jak tego nie rozumiesz i ufasz każdemu politykowi, który coś palnie źle o J. Kaczyńskim albo o PiSie, jak bierzesz jako dowody, to co mówi polityk, to jest już twój problem! I to duży problem!
Sam pisałeś, że za PiS każdy, kto ich krytykuje miałby założony podsłuch! A może nawet 100! Znajdź 1 (JEDEN!) przykład osoby, którą znasz osobiście albo ze słyszenia. Jak nie, to nie pisz głupot i się nie ośmieszaj!
Kolejny wychowanek propagandy medialnej. Żal ....
To pytanie na pytanie. Czy znasz kogoś osobiście do kogo zastukała policja z powodu krytyki PO czy Pis? Powtarzam osobiście lub ze słyszenia. Oczywiście nie słuchasz radia i telewizji, nie przeglądasz internetu. Twoje informacje będą pochodzić z nie mediów i będziesz się podpierał informacjami zasłyszanymi - "jedna baba drugiej babie..."
Ja nie formułowałem sądów typu: PiS założyłby ci 100 podsłuchów za krytykę! Argumentacja na poziomie: a u was biją murzynów!
A poza tym to:
Zamykanie stadionów z powodu wywieszonych transparentów to oczywiście propaganda a nie fakt!
Wtargnięcie do domu Roberta Frycza i w konsekwencji zamknięcie strony antykomor.pl to oczywiście propaganda, takie fakty nie miały miejsca. Za rządów PiS przecież ABW 100 razy wtargnęła do domu twórców strony spieprzajdziadu.com.
Więcej ożywaj rozumu a nie łykaj medialnej papki serwowanej przez najbardziej nieudolną ekipę ostatnich 22 lat.
No śmieszny jesteś. Zarzucasz mi, że podaje jakiegoś Giertycha jako przykład a Ty dajesz mi jakiegoś Frycza z szemraną przeszłością. No to znasz osobiście czy nie?
Czy ty jesteś kompletnie nie kumaty??
Czy ja pisałem coś o zakładaniu podsłuchów??
Ty pisałeś, a potem podajesz jakiegoś Giertycha, który rzuca oskarżeniami bez pokrycia i uznajesz jako dowód!!
Ja nie muszę nikogo znać, bo nie pisałem, że PO zakłada podsłuchy!!
Rozumiesz to czy nie??
Dalsza dyskusja z tego rodzaju argumentacją jest poniżej mojego poziomu. Adios!
No proszę to jeszcze znasz hiszpański? Jeśli ty nie musisz znać to ja tym bardziej. A z podsłuchami to przykład na to, że partia jedynie prawa i sprawiedliwa też ma swoje grzeszki na sumieniu
Ostatni mój wpis w tej dyskusji.
Człowiek, który najpierw pisze: "Za Pis-u to miałbyś już 100 podsłuchów i kolekcje haków, które zbierano aby użyć w odpowiedniej chwili.", potem na prośbę o podanie przykładów odwraca kota ogonem, a na koniec stwierdza: "Jeśli ty nie musisz znać to ja tym bardziej."
Czyli chlapnę błotem a zawsze coś brudu zostanie na osobie.
Człowiek-żenada i człowiek-porażka.
A jako wniosek końcowy, po uniknięciu wszystkich próśb o podanie konkretów stwierdza: "A z podsłuchami to przykład na to, że partia jedynie prawa i sprawiedliwa też ma swoje grzeszki na sumieniu"
Nie uczyli cię w szkole zasad rozumowania i wyciągania wniosków?