Ekologiczne niedorozwoje nie biorą pod uwagę faktu, że samochód jadąc wolniej dłużej emituje spaliny i spala więcej benzyny czy ropy. Dalej myślicie że chodzi o ekologię?
Zawiodłem się. Myślałem, że zrobią tam tylko deptak
No i w czym masz kurwa problem debilu? Masz na mieście 50 km/h a jedziesz 40 km/h . Teraz zrobili 40 km/h i masz kurwa problem do chuja jak i tak się wleczesz poniżej 50 km/h ? Do chuja ludzie wszystko wam przeszkadza. Zanim zaczniesz stwarzać problemy popatrz chuju na siebie czy ty wszystko robisz tak jak się należy.
Ja nie z tych 17:24 i nie interesuje mnie co ty robisz.
Ja nie z tych 17:24 i nie interesuje mnie co ty robisz.
40 a nawet 30 km/h jeżdżą hybrydowcy żeby im się nie włączał silnik spalinowy. Myślą, że wstrymując ruch w mieście są ekologiczni :D
17:07
Nie nakręcaj się tak bo się bardziej zapienisz.
Pieszy powinien sygnalizowac wejscie na pasy reka podniesioną do gory,inaczej jade niebede sie zatrzymywal jak ktos bedzie szedl chodnikiem kolo pasów
Pieszy powinien sygnalizowac wejscie na pasy reka podniesioną do gory,inaczej jade niebede sie zatrzymywal jak ktos bedzie szedl chodnikiem kolo pasów
Albo nawet kopem w ryj i gazem w dupe
Tylko popatrzmy teraz ile dobra i życzliwości jest wśród nas :)
Niektórzy to nawet podróż w kosmos mają zabukowaną :)))
A to wszystko za sprawą właściwej organizacji ruchu na Sandomierskiej. No kto by pomyślał :))))
7.06 wypasiony suv? Kurwa wiesniaki mysla ze jak maja gowno w lyzyngu to maja cos "wypasioneg", smieszny jestes
11:34 poco masz jezdzić na szparagi zarobisz tutaj
40 km / h nie rozwiązuje problemu ulicy Sandomierskiej.,bo:
1) tiry i jak jeździły to dalej będą jeździć ( w zasadzie stać w korku)
2) auta ( teoretycznie) będą jeździć wolniej, będą dłużej tworzyć hałas
3) będą dłużej jeździć, to będą więcej spalin zostawiać po sobie
Czy to takie trudne ,że ograniczenie nic nie da????
Na wysokości skrzyżowania sandomierskiej z ul strzelecka,( przy Żabce) należy doświetlić przejście dla pieszych, bo tam jest mega ciemno.
Wypasionym suvem jeździ.qrwa brawo Ty.. Szczyt marzeń...