Tylko popatrzmy teraz ile dobra i życzliwości jest wśród nas :)
Niektórzy to nawet podróż w kosmos mają zabukowaną :)))
A to wszystko za sprawą właściwej organizacji ruchu na Sandomierskiej. No kto by pomyślał :))))
Pieszy powinien sygnalizowac wejscie na pasy reka podniesioną do gory,inaczej jade niebede sie zatrzymywal jak ktos bedzie szedl chodnikiem kolo pasów
20:58..dokładnie..co nie którzy to uważają że drogi zbudowany tylko dla nich
Jeszcze chodza w nocy bez odblasków i myslą że ich widać.Każdy powinien miec odblaski,bo kierowca za pozno cie zobaczy moga go swiatla oslepić w zla pogodę i tragedia murowana .Także nieliczyl bym że mam pierwszeństwo i jestem niesmiertelny bo samochod może sie niezatrzymać.Pomysl zanim wejdziesz na ulicę
Musisz jeździć z taką szybkością aby w chwili zagrożenia móc zatrzymać pojazd bez względu na warunki atmosferyczne szoferaku.
08:43 to właź na jezdnię tuż przed nadjeżdżający samochód. Jesteś pewnie nieśmiertelny...
08:43 ty masz jakies pojęcie o jezdzie,mozesz 20 km jechac a sa takie przypadki że cie oślepi z przeciwka w deszcz w nocy i wjedziesz na debila
Tak rób 08:43 a napewno kiedysz skonfrontujesz się z masa samochodu nieżycze ci tego ale jak niema oleju w glowie to niestety....,to tylko samochód moze być wiele czynnikow że sie niezatrzyma
Dziadu z 07;06. Auto nie jest dziś wskaźnikiem luksusu. Auto dziś musi zarabiać na siebie. Ty jednak żyjesz w komunistycznych czasach i chełpisz się byle gów.em.
9:47..pustak..może to twoje dziecko wchodzi lub matka ale ty chyba nie masz bo którz mógłby urodzić takie indywiduum
Poziom debili i znajomości przepisów prawa ruchu drogowego maxxxxx he he he he he.
Odrobine pokory , szanowni kierowcy i piesi , wypadki są i będą i nie dlatego , że ktoś tego chce!.
Dziad to jestes ty 08:47 centusiu jeb...ny,kogo stac to niejezdzi gównem takim jak ty ,i niemusi zarabiac bo ma kasę :)
Pan jezdzi fura i sie smieje z takich obsralkow liczących zlotowke od pierwszego do pierwszego:)...
Odrobine pokory , szanowni kierowcy i piesi , wypadki są i będą i nie dlatego , że ktoś tego chce!.
Zgadza się to pieszy raczej troche pokory ja nigdy niewychodzę jak sie auto niezatrzyma,bo wiem że może sie niezatrzymać
Co wtedy bedziesz przepisy recytować czy będą cie reanimować.Pomyśl!