Nigdy niewchodze na pasy przed auto ktore jest w ruchu,bo sam jeżdżę i wiem co sie może zdarzyć wiele rzeczy
11.10 tak tak , a teraz juz spierdalaj na szparagi bo raty czekają xdxd
11:34 na raty to możesz ty przyglupie cos brać...:) ja kupuje za gotowke szparagi to chyba ty dobrze znasz .Ostatecznie moge cie wynając jako parobka do mycia samochodu.Bedziesz Panu mył
12.53 uczyli was w podstawowce korzystac ze slownika czy za tępy jestes xdxdxd
11:10.Paniskiem to jestem ja gdyż pobudowałem dom , mam piękną działkę(bez kredytu) wartości 10 twoich zardzewiałków dziadu. Nie chcę wymieniać więcej bo zazdrość by cię zeżarła. Nie pozdrawiam bo jesteś zarozumiałym gnojem.
7.06 wypasiony suv? Kurwa wiesniaki mysla ze jak maja gowno w lyzyngu to maja cos "wypasioneg", smieszny jestes
Wypasionym suvem jeździ.qrwa brawo Ty.. Szczyt marzeń...
Taki psikus radnych na Święta Bożego Narodzenia.
Mnie się ten " psikus" bardzo podoba. Czekam na kolejny, t.j. ograniczenie tonażu znakiem B- 5.
Kierowcom i pieszym życzę wzajemnego szacunku, respektowania przepisów ruchu drogowego i dużej dozy ostrożności zarówno za kierownicą jak i na przejściach dla pieszych.
bezRadny Dybiec wracaj no siłkę hantle i ciężarki dokładać a nie znaki
40 km / h nie rozwiązuje problemu ulicy Sandomierskiej.,bo:
1) tiry i jak jeździły to dalej będą jeździć ( w zasadzie stać w korku)
2) auta ( teoretycznie) będą jeździć wolniej, będą dłużej tworzyć hałas
3) będą dłużej jeździć, to będą więcej spalin zostawiać po sobie
Czy to takie trudne ,że ograniczenie nic nie da????
Na wysokości skrzyżowania sandomierskiej z ul strzelecka,( przy Żabce) należy doświetlić przejście dla pieszych, bo tam jest mega ciemno.
Co tu przejście dla pieszych jak dziady już przechodzą przez jezdnię na alei 3 jaja .
Pisz grzecznie, z kulturą.
Forum to publiczne miejsce, starajmy się trzymać jakiś poziom.
20:06 nie rozkazuj mi jak mam pisać, wolność słowa i wypowiedzi obowiązuje. Nie podoba się to wypierdalaj.