Zgadza sie kontrolowac tiry oni bardzo niebezpiecznie jeżdżą,to najwieksze zagrożenie na drogach
Ja jak mi siedzi na ogonie to go w końcu pod gorka delikatnie zwalniam,kamerka musi byc zawsze włączona by rejestrowac co zobi ....potem jak wyhamuje daje gazu i znikam...
Przeważnie koło thm-u tam to już samowolka totalna
Czy Inspekcja Transportu Drogowego tego nie widzi !?
Wczoraj, 22:51
Mylisz się,boją się szybciej.Widać to ewidentnie.
Wczoraj, 22:51
Ty tak na oko oceniasz prędkość? Bo ja widzę wg.prędkościomierza że jadą po nowemu!
Bez sensu te ograniczenia. Zamiast myśleć o usprawnieniu ruchu w mieście i likwidowaniu korków, utrudniają życie kierowcom.
Korki na Alei na rondzie biorą się po części stąd , że samochody jadą Sandomierską i wiaduktem zamiast obwodnicą.
Błazenada po ostrowiecku. Ekolodzy tylko przyglądają się tym chmurom spalin unoszącym się przy podjeździe pod górę opatowską jak auta "piłują " na drugim biegu a za nimi nie widać nic oprócz spalin. Normalnie szok i niedowierzanie jakich mamy mądrych rządzących.
Gościu 21.05 zapomniałeś o obwodnicy. Tam nie piłują , jadą 90km/h .Jakiś defekt umysłowy?
Jak ktoś lubi szybką jazdę to najlepiej na swojej ulicy / lub wiosce/. Tam cię będą podziwiać.
Najwięcej jak zwykle mają do powiedzenia ci co nie jeżdżą. Wszystko by ograniczyli i zakazali
Ci co potrafią jezdzić pokazali to w ostatnim czasie przed Nową Słupią i w Boksyce.