Dziś, 16:30
Mądry inaczej!To Ty jedź obwodnicą kiedy chcesz dojechać do centrum.Po pierwsze to gdzie tu masz obwodnicę?Czy wiesz co to jest obwodnica?Poczytaj sobie bo jak widać brakuje Ci dużo wiedzy.Wmówili Ci że masz wybudowaną obwodnice i w to uwierzyłeś.Tak właśnie manipuluje się ludźmi.
Karakany w tirach popierdalają ile fabryka dała z przeladowanymi naczepami
Dzisiaj wieczorem rozpędzony TIR o mało nie staranował autobusu elektrycznego. Może wtedy by się niektórym oczy otworzyły.
Zgadza sie kontrolowac tiry oni bardzo niebezpiecznie jeżdżą,to najwieksze zagrożenie na drogach
Ja jak mi siedzi na ogonie to go w końcu pod gorka delikatnie zwalniam,kamerka musi byc zawsze włączona by rejestrowac co zobi ....potem jak wyhamuje daje gazu i znikam...
Przeważnie koło thm-u tam to już samowolka totalna
Czy Inspekcja Transportu Drogowego tego nie widzi !?
Wczoraj, 22:51
Mylisz się,boją się szybciej.Widać to ewidentnie.
Wczoraj, 22:51
Ty tak na oko oceniasz prędkość? Bo ja widzę wg.prędkościomierza że jadą po nowemu!
Bez sensu te ograniczenia. Zamiast myśleć o usprawnieniu ruchu w mieście i likwidowaniu korków, utrudniają życie kierowcom.
Korki na Alei na rondzie biorą się po części stąd , że samochody jadą Sandomierską i wiaduktem zamiast obwodnicą.
Błazenada po ostrowiecku. Ekolodzy tylko przyglądają się tym chmurom spalin unoszącym się przy podjeździe pod górę opatowską jak auta "piłują " na drugim biegu a za nimi nie widać nic oprócz spalin. Normalnie szok i niedowierzanie jakich mamy mądrych rządzących.
Gościu 21.05 zapomniałeś o obwodnicy. Tam nie piłują , jadą 90km/h .Jakiś defekt umysłowy?
Jak ktoś lubi szybką jazdę to najlepiej na swojej ulicy / lub wiosce/. Tam cię będą podziwiać.