"Pani..." odnosi się do treści... prawdziwych treści, w przeciwieństwie do kłamców, którzy za cel ataku obrali tego, który prawdę przytoczył. Jesteś kłamcą i prawdy w tobie nie ma. Zachowujesz się jak Żydzi żyjący w kłamstwie w stosunku do Pana naszego Jezusa Chrystusa, który im prawdę głosił.
18:58.Właśnie spadły maski "wszechwiedzących" wielbicieli jedynie słusznej partii. Nie mogę przestać się śmieć.
Jakie maski idioto?Samo to że w prostacki sposób próbujecie bronić tej barbażyńskiej zbrodni świadczy że jesteście tacy sami jak ci kaci.
Jakiej zbrodni? Powtórz jeszcze raz, bo nie wierzę własnym oczom.
To sobie przemyj barbarzyńco.
Śmiać to można się co najwyżej z Ciebie 19:08. Nie możesz jak widać przeżyć tego że Twoi wyborów nie wygrali i próbujesz dyskredytować wszystko i wszystkich co jest związane z partią rządzącą. No cóż, można Ci jedynie współczuć i pośmiać się z Ciebie.
A czego można było się spodziewać po tym czerwonym barbarzyńcy z vectry.
19:25. Dlaczego pozbawiasz mnie dobrej zabawy? Ja wolę być BARBAŻYŃCĄ .
"Nie daj się zwyciężyć złu, lecz zło dobrem zwyciężaj" - mówił.
Ale kompromitacja!!!!!!!! Dawno takiej nie widziałem. Brak słów. Analfabeci i debile nie umiejący policzyć do 35- ciu chcą pouczać innych ludzi. Nic dodać, nic ująć. Sam kwiat PISu.
To tylko "święta trójca forumowa". Reszta jest normalna.
https://stacja7.pl/jerzy-popieluszko/meczenstwo-oczami-oprawcow/
To do was czerwone .........
Delirium tremens? Współczuję!
Niesamowite!
Relacja z pogrzebu księdza Jerzego Popiełuszki:
Wystarczy przeczytać wpisy tej pisiej JELITY, aby stwierdzić, że całe ich życie, to jedno wielkie zakłamanie i alergia na jakąkolwiek krytykę. Cytując klasyka "Im nikt nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne" i tego kurczowo się trzymają. Litości, gdzie i z kim przyszło nam żyć?
Szacuje się, że w uroczystościach pogrzebowych uczestniczyło ponad pół miliona ludzi. Jadąc tramwajem z wiaduktu nieopodal Kościoła Św. Stanisława Kostki było morze ludzi. Wszystkie dachy, drzewa i każda przestrzeń na ziemi wypełniona była ludźmi. Komuniści zorganizowali bardzo dobrze komunikacje miejską. Na pobliskiej pętli tramwaje podjeżdżały cały czas, a ludzie wchodzili do środka tylko po to aby być wyżej i więcej widzieć. Kiedy dzwonek oznajmiał odjazd tramwaju wszyscy z niego wychodzili.
Pamiętam skandowanie tych setek tysięcy ludzi m. innymi hasła: "NIE POKONA ORŁA WRON-a" innych.
p.s. WRON - Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego.