A Schetyna ustalił kiedy zmarł Pan Szczęsny?
13:24. Jak zwykle stare śpiewki w wykonaniu Waszej Świętej Trójcy tego forum. Jeśli ktoś krytykuje księży pedofilów, to jest to atak na cały kościół w Polsce, a jeżeli wytyka Wam nieuctwo i ograniczenie umysłowe, to jest BARBAŻYŃCĄ i współwinnym śmierci ks. Popiełuszki i nie ważne, że nie było go w chwili morderstwa na świecie. To ile w końcu minęła lat od śmierci W/w księdza, bo nadal tytuł przeczy faktom,a Wy jako jedyni przecież znacie PRAWDĘ i tylko PRAWDĘ?
Wątek założył ciemniak40%. Stąd taki tytuł.
13:37. Ha ha, dobre. Czy Ruskie wyroby nie są przypadkiem mocniejsze?Mówcie, co chcecie, ale ja od zawsze mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ta forumowa Święta Trójca ma tyle samo wspólnego z Kościołem Katolickim, co ja za baletem. Jest takie ugrupowanie religijne, które w co trzecim zdaniu przedstawia się i podkreśla, że są Świadkami PRAWDY, jak robi to Felka i wcale nie są to katolicy, choć nazywają się chrześcijanami. Takie działanie na zmylenie przeciwnika czy CÓŚ?
Tamta to już całkiem odleciała.
W PiS?
Masz jakieś wątpliwości, że męczeństwo bł. księdza Jerzego trwało 40 lat
.. nawet dłużej ?
35 lat temu podobni tobie to postawili tylko kropkę nad "i" dokończając swoich bestialskich czynów, które najpierw zrujnowały mu zdrowie, a potem zabrały mu życie.
Dodam jeszcze, że gdy o mnie chodzi, to możesz się podpisywać i „śmiech do klozetu". Ja i tak poczytam cię za błazna, który niczego nie szanuje... nawet pamięci zmarłych.
Zmieniam tytuł, bo mnie w oczy kole.
Jesteście zwykłymi szubrawcami UBeckie pomioty.Ale produkujcie sie,jesteści potrzebni aby ludzie widzieli z kim mają do czynienia.
Wyzywasz mnie, bo zmieniłem tytuł na prawdziwy? To było 35 lat temu, a nie jak jakiś ignorant napisał - 40.
Nie pal głupa.Chyba że zadziałała zasada uderz w stól.
Wytrzeźwiej i dopiero pisz.
Na razie, to Ty, Felka i Twoim koledzy nie szanujecie pamięci zmarłego Ks. Popiełuszki pisząc takie brednie, jak na załączonym obrazku. Przypomnę Ci dyskretnie o Waszym szkalowaniu i obrażaniu pamięci Pana Władysława Bartoszewskiego czy Ks.prof. Tischnera. Babo, Twoja hipokryzja i podwójna moralność przewyższyła już Himalaje. Jesteś wyjątkowo obrzydliwą postacią. Kończę, bo mam odruch wymiotny.
Lecz się. :))
Felka, przyznaj się, na której ulicy w Ostrowcu rozdajesz świerszczyki waszej sekty? Ty się wygodnie urządziłaś, bo usilnie starasz się ewangelizować na forum, ale nijak Ci się to nie udaje.Nie zdało egzaminu, bo jeleni brak. Wracaj na ulicę!!!