Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: 40 lat temu bandyci z SB zamordowała ks. Popiełuszkę

Oto i kolejny on.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A Schetyna ustalił kiedy zmarł Pan Szczęsny?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 112

Odp.: 40 lat temu bandyci z SB zamordowała ks. Popiełuszkę

13:24. Jak zwykle stare śpiewki w wykonaniu Waszej Świętej Trójcy tego forum. Jeśli ktoś krytykuje księży pedofilów, to jest to atak na cały kościół w Polsce, a jeżeli wytyka Wam nieuctwo i ograniczenie umysłowe, to jest BARBAŻYŃCĄ i współwinnym śmierci ks. Popiełuszki i nie ważne, że nie było go w chwili morderstwa na świecie. To ile w końcu minęła lat od śmierci W/w księdza, bo nadal tytuł przeczy faktom,a Wy jako jedyni przecież znacie PRAWDĘ i tylko PRAWDĘ?

Gość_Śmiech na sali
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 111

Wątek założył ciemniak40%. Stąd taki tytuł.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:37. Ha ha, dobre. Czy Ruskie wyroby nie są przypadkiem mocniejsze?Mówcie, co chcecie, ale ja od zawsze mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ta forumowa Święta Trójca ma tyle samo wspólnego z Kościołem Katolickim, co ja za baletem. Jest takie ugrupowanie religijne, które w co trzecim zdaniu przedstawia się i podkreśla, że są Świadkami PRAWDY, jak robi to Felka i wcale nie są to katolicy, choć nazywają się chrześcijanami. Takie działanie na zmylenie przeciwnika czy CÓŚ?

Gość_Śmiech na sali
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tamta to już całkiem odleciała.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 115

W PiS?

Masz jakieś wątpliwości, że męczeństwo bł. księdza Jerzego trwało 40 lat

.. nawet dłużej ?

35 lat temu podobni tobie to postawili tylko kropkę nad "i" dokończając swoich bestialskich czynów, które najpierw zrujnowały mu zdrowie, a potem zabrały mu życie.

Dodam jeszcze, że gdy o mnie chodzi, to możesz się podpisywać i „śmiech do klozetu". Ja i tak poczytam cię za błazna, który niczego nie szanuje... nawet pamięci zmarłych.

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: 35 lat temu bandyci z SB zamordowała ks. Popiełuszkę

Zmieniam tytuł, bo mnie w oczy kole.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jesteście zwykłymi szubrawcami UBeckie pomioty.Ale produkujcie sie,jesteści potrzebni aby ludzie widzieli z kim mają do czynienia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wyzywasz mnie, bo zmieniłem tytuł na prawdziwy? To było 35 lat temu, a nie jak jakiś ignorant napisał - 40.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie pal głupa.Chyba że zadziałała zasada uderz w stól.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wytrzeźwiej i dopiero pisz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 120

Na razie, to Ty, Felka i Twoim koledzy nie szanujecie pamięci zmarłego Ks. Popiełuszki pisząc takie brednie, jak na załączonym obrazku. Przypomnę Ci dyskretnie o Waszym szkalowaniu i obrażaniu pamięci Pana Władysława Bartoszewskiego czy Ks.prof. Tischnera. Babo, Twoja hipokryzja i podwójna moralność przewyższyła już Himalaje. Jesteś wyjątkowo obrzydliwą postacią. Kończę, bo mam odruch wymiotny.

Gość_Śmiech na sali
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wont bolszewiku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Won bolszewiku

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 123

Lecz się. :))

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Felka, przyznaj się, na której ulicy w Ostrowcu rozdajesz świerszczyki waszej sekty? Ty się wygodnie urządziłaś, bo usilnie starasz się ewangelizować na forum, ale nijak Ci się to nie udaje.Nie zdało egzaminu, bo jeleni brak. Wracaj na ulicę!!!

Gość_ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę